Nyt kyllä otan ja -haaste

Välteltyäni muutaman päivän paria pientä korjausompelua, tuli mieleeni kyhäistä uusi haaste: tee jotain, mitä ei ole tullut tehtyä, vaikka ”on kyllä ollut jo pitkään mielessä!” Onko muilla sama, että joka kerta jonkun roikkuvan homman hoidettua tulee aivan hillittömän hykerryttävä olo? Sen haluan haasteen myötä laittaa kiertämään.

Toteutettava asia voi olla ihan mikä tahansa: hammaslääkäriajan varaaminen, soitto ystävälle pitkästä aikaa, lankojen päättely. Ihan mikä hyvänsä juttu, josta olet huomannut sanoneesi tai ajatelleesi, että “Pitäisi kyllä <asia tähän!>” Ja sitten kerro meille muille, kevenikö taakka vai sydämistyitkö haastaneelle, että mokoma ryökäle, minkä laittoi tekemään!

Haasteen säännöt:

  1. Valitse kolme roikkuvaa asiaa ja hoida ne. Asiat voivat olla mitä tahansa suuruusluokkaa. Pääasia, että ne ovat jostain syystä jääneet tekemättä ja ehkä vaivaamaankin.
  2. Kerro niistä ja mainitse myös, keneltä olet haasteen saanut.
  3. Haasta muita, jos tuntuu siltä.

Haasteeseen ovat ilman muuta tervetulleita osallistumaan kaikki! Jos innostutte osallistumaan, olisi kiva nähdä, millaisia juttuja olette saaneet tehtyä. 🙂

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s