Ei-hinkkaus amme puhdiste.

Putsasin äsken kylpyammeen internet-ohjeella (No-scrub tub cleaner) ja päätin, että näin hyvää puhdistusmömmöä ei blogiyleisöltä pimitetä hetkeäkään. 1 osa käsitiskiainetta, 1 osa etikkaa + pari lusikkaa soodaa. Taikaa.

Äsken alkuperäistä reseptiä etsiessäni en suinkaan törmännyt siihen, vaan tällaiseen blogeen, jossa testataan Pinterest-löytöjä. Hauska konsepti, kun kaikki Pinterestissä on aina niin ”world’s cleverest mason jar” ja ”no elbow-grease needed ever on anything” ja ”totally gonna try this.”

Advertisements

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s