Eriparitähtisukat + Petäjät.

Sain syksyllä anopikkeelta neljä kerää Viking Ville -sukkalankaa metsän- ja vaaleanvihreässä sävyssä. Langoista piti tulla yhtä ja toista, mutta lopulta ne saivat muotonsa Supertytön eriparisina tähtisukkina. Tykkäsin kovasti Silmukan saalistajan versioista ja halusin käyttää samantapaista ajatusta näissäkin.

20141211_0134

Inspis: Silmukan saalistajan tähtisukat
Ohje: Tools by Taimitarha (rav)
Kuvio: Eripari-parilliset by Mutturalla
Koko: 30-31
Muuta: Tein ohjeen isoimmalla koolla ja neuloin kuvion melko löyhästi. Sukkaosa on neulottu kuljettaen lankaa etusormen ja nimettömän yli, jotta neuleesta tulee riittävän napakkaa. Käsialani on vuosiin saatossa löystynyt, ja nyt keksin kikata sen tällä tavalla sukkasopivaksi.

Yleisfiilis: Tuli aika söpöt ja sopivat, vaikka purkamista tähänkin prokkikseen taisi sisältyä.
Harmitus: kuvistakin näkee, millaiseksi lanka nöhtäsi kahden päivän sisäkäytön jälkeen, möh.

Tähtiprojektista jäi tähteeksi (pun tarkoitettu) puolisentoista kerää, joista neuloin isälle sukat saatuani joululomalla vihiä, että tätä nykyä hän tykkää villasukkia käyttää. Aiemmin en olekaan hälle tästä syystä sukkia tehnyt. Tämä on sitten vähän hyshys, sillä aion laittaa nämä menemään postissa.

petaja2

petajaOhje: Petäjät by Eeva Saviranta (Ullaneule)
Lanka: Viking Ville
Puikot: 3 mm, silmukoita 60.
Vipatus: Kuvio rytmitti neuletta mukavasti ja sukista tuli ihan kivat. Varsien olisin suonut olla kymmenisen senttiä pidemmät, mutta mä aion sanoa, että nää onkin kesäsukat.

Advertisements

3 kommenttia artikkeliin ”Eriparitähtisukat + Petäjät.

 1. Niin, missä ihmeessä ovatkaan sukkalangat, jotka olisivat kuvauskelpoisia parin päivän käytön jälkeenkin! Täällä on ainakin kova jöö aina päällä, että ET SITTEN KOKEILE NÄITÄ JALKAAN ENNEN KUIN OTETAAN KUVAT.

  Tykkään muuten erikoisen paljon tuosta keskimmäisestä kuvasta! Itsekin haluaisin saada otetuksi kuvia neuleista, joissa se neule ei olisi niin pääosassa vaan vain paikalla kameran edessä. Vaikka kuvan tarkoitus tietenkin olisi esitellä uutta neuletta. :—-)

  Tykkää

  • Kiitos! Kiva kuulla , että nämä kokeelliset kuvat (joita pitäisi harrastaa enemmänkin) toimivat. 🙂

   ..Huoh, tuo lankahomma. Neuloin tytölle ennen joulua paidan, joka meni sitten Suomeen kuvaamattomana. Nyt en tiedä, toivonko enemmän, että sitä on käytetty, vai että ei, että se olisi vielä kuvauskuntoinen! 😀 Kuinka monta pilkkua mahtuu lauseesseen?

   Tykkää

 2. Paluuviite: Läksiäisneuleita Tanskaan menijöille. - Neuloo ja purkautuu

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s