¡Hola!, ¿qué tal?

Elämä on ihmisen kummallisinta aikaa, ma huomaan jälleen. Yhtäkkiä löysin itseni asumasta Espanjassa. Voinee sanoa yhtäkkiä, jos siitä hetkestä, kun kuulee tulleensa valituksi Reebokin välinetuotekehittelytiimiin harjoittelijaksi, herää kahden ja puolen viikon päästä vieraalla maalla matkalaukkunsa kanssa? Perheetön olisi varmaan selvinnyt matkaan jo viikossa, mutta 11 arkipäivää hoitaa jokainen pikkuasia kuntoon oli minulle kyllä aikalailla minimi.

Aikamoinen souvi oli itse järjestely kyllä. Olin lähestulkoon joka päivä täydet tunnit töissä, ja iltaisin ja öisin hoidin asioita kuntoon joko puhelimessa tai sähköpostilla, ja kun en hoitanut asioita, googlasin, mitä pitäisi vielä muistaa hoitaa ja minkä tahon kanssa. Tekemistä riitti lähtöpäivälle asti, eli lennot tuli varattua summassa aika hyvälle päivälle. Huomaan myös, että yhtäkkinen stressin loppuminen saavuttuani perille (+ ehkä vähän eri bakteerikanta) aiheuttivat minulle lomaflunssan. Ehdin kuitenkin kiertelemään kotipaikassani, Barcelonan Sant Cugatissa, toissapäivänä. Rakastan tätä paikkaa jo nyt.

20140828_0012

Kotiaukio Sant Pere ja tonttu ❤

20140828_0013

En ole vielä aiemmin ollut koskaan lomalla yksin, ja nyt minulle tarjoutui siihen tilaisuus aivan vahingossa. Harmillisesti sairastuin juuri, kun olisin halunnut lähteä isolle kirkolle kiertelemään, mutta ollaanhan täällä onneksi puoli vuotta ja ehditään se varsinainen Barcelonakin korkkaamaan. Koko aikaa ei muuten tarvitse olla yksin, sillä Rokkitähtinörtti muuttaa majansa keskiviikkona samaan majaan. Sitten meillä onkin ensimmäistä kertaa melkein neljän vuoden seurustelun jälkeen yhteinen osoite. Hauskaa.

 

20140828_0022

20140828_0004

Pyöräpuisto. Niin näen itseni keikkumassa täällä, kunhan terveeksi tulen!

20140828_0019

Neuleasiaakin on, mutta tervehdytään ensin, ja odotellaan kameraihminen tulevaksi. Nyt saatatte joutua lukemaan jonkin aikaa reissujuttuja. Tai miten itse asiassa on? Luetteko mieluummin käsityöjuttuja vai kiinnostaako Espanjan-elo?

Advertisements

34 kommenttia artikkeliin ”¡Hola!, ¿qué tal?

  • Kiitos, onnea tämä onkin, päästä tekemään unelmatyötä ja nähdä hetki ulkomaata. 🙂 Aloitan tosin vasta keskiviikkona.

   Kiva kuulla, että reissujutut kiinnostaa, sillä varmaan ne ovat itselleni enemmän pinnalla täällä ollessa. Tai mistä sitä tietää. 🙂 Pari lankakauppaa löysin jo. 😉

   Tykkää

 1. Miten lämpimältä siellä näyttääkään! OuO, Hyvään aikaan pääsit pois täältä viileästä, äsken herätessä oli ulkona vain 4 astetta lämpöä.. nyyh. Lisää reissujuttuja kiitos, ovat niin piristäviä nämä kuvat ^^ Parane pian ja onnea harkan alkuun!

  Tykkää

  • Sitä täällä on kyllä ollut. Jatkuva sehi repun kanssa kulkiessa. 😀 Lähtiessä satoi ja oli kalseaa, ja tulin Gironan sademetsäilmastoon takki ja huivi päällä. Kyllä tää kelpaa! 🙂 Mutta 4 astetta..! Minne se kesä yhtäkkiä meni!

   Kiitos, eiköhän se harkka siitä lähde ja flunssa. 🙂 Käytiin jo Nikon äidin ystävän, nyk. minunkin ystävän kanssa työpaikan pihalla testaamassa reitti. Kivaa!

   Tykkää

   • Siistiä ^^ Täytyy muuten sanoa, että kun tilasin sähköpostiin vastausviestit omaan kommenttiin, niin wordpressin lähettämä automaattimaili kuhisi jotain ihme kiinalaisia kirjoitusmerkkejä… wtf wordpress o.o

    Tykkää

   • Se on varmaan tuo plugari, joka hoitaa vastauksista tiedottamista, uskoisin. Pitääpä joku kerta ajan ja paremman netin kanssa vilkaista, olisiko eurooppalaisentajuisempaa lisäosaa olemassa.

    Tykkää

 2. Miten lämpimältä siellä näyttääkään! OuO, Hyvään aikaan pääsit pois täältä viileästä, äsken herätessä oli ulkona vain 4 astetta lämpöä.. nyyh. Lisää reissujuttuja kiitos, ovat niin piristäviä nämä kuvat ^^ Parane pian ja onnea harkan alkuun!

  Tykkää

  • Sitä täällä on kyllä ollut. Jatkuva sehi repun kanssa kulkiessa. 😀 Lähtiessä satoi ja oli kalseaa, ja tulin Gironan sademetsäilmastoon takki ja huivi päällä. Kyllä tää kelpaa! 🙂 Mutta 4 astetta..! Minne se kesä yhtäkkiä meni!

   Kiitos, eiköhän se harkka siitä lähde ja flunssa. 🙂 Käytiin jo Nikon äidin ystävän, nyk. minunkin ystävän kanssa työpaikan pihalla testaamassa reitti. Kivaa!

   Tykkää

   • Siistiä ^^ Täytyy muuten sanoa, että kun tilasin sähköpostiin vastausviestit omaan kommenttiin, niin wordpressin lähettämä automaattimaili kuhisi jotain ihme kiinalaisia kirjoitusmerkkejä… wtf wordpress o.o

    Tykkää

   • Se on varmaan tuo plugari, joka hoitaa vastauksista tiedottamista, uskoisin. Pitääpä joku kerta ajan ja paremman netin kanssa vilkaista, olisiko eurooppalaisentajuisempaa lisäosaa olemassa.

    Tykkää

  • No on, ihan loistavaa! Vaikka vähän tämä flunssa laimensikin tunnelmaa, ja se, että Mini-Me jäi Suomeen.. Mutta mä otan nyt tästä kaiken irti, mitä saan. Tällaisia tilaisuuksia ei tule liikaa vastaan, ja haluan ajatella tätä investointina perheeseen sitä kautta, että opin varmasti paljon uutta Reebokilla ja saan siitä hyvän cv-merkinnän jatkoa ajatellen. Vaikka on ihan hirveä ikävä.

   Onpa kiva tietää, että reissujutuille on tilausta! 🙂 Eiköhän tästä jo tänään lähdetä vähän kaupungille taas kokeilemaan, miten jalat kantaa käpsijää 🙂

   Tykkää

  • No on, ihan loistavaa! Vaikka vähän tämä flunssa laimensikin tunnelmaa, ja se, että Mini-Me jäi Suomeen.. Mutta mä otan nyt tästä kaiken irti, mitä saan. Tällaisia tilaisuuksia ei tule liikaa vastaan, ja haluan ajatella tätä investointina perheeseen sitä kautta, että opin varmasti paljon uutta Reebokilla ja saan siitä hyvän cv-merkinnän jatkoa ajatellen. Vaikka on ihan hirveä ikävä.

   Onpa kiva tietää, että reissujutuille on tilausta! 🙂 Eiköhän tästä jo tänään lähdetä vähän kaupungille taas kokeilemaan, miten jalat kantaa käpsijää 🙂

   Tykkää

  • Näin minäkin uskon. 🙂 Tylsästi lentsu pakotti kotiin pariksi päiväksi, mutta kyllä tämä vielä asioiden näkemiseksi ja kokemiseksi muuttuu! 🙂 Ehkä se kulttuurishokkikin sieltä vielä tulee! 🙂

   Tykkää

 3. Wau! Onnea! Todella hieno mahdollisuus ja mahtava suoriutuminen muutosta noin pienellä varoitusajalla! Puhuit siitä lankakaupasta siellä päin, niin kutkuttaisi kyllä nähdä millaisia lankaherkkuja siellä päin maailmaa on 😉 Toki muustakin elosta siellä kiinnostaa lukea 🙂 Niin ja paranehan pian!

  Tykkää

  • Jee, kiitos! 🙂 Onhan tämä – työmielessä ja kokemusmielessä. 🙂 Kävinkin tänään nurkallani olevassa lankakaupassa ja kyllä.. hyvältä vaikuttaa! 🙂 Ehkä menen sinne jo tänä iltana vähän neulomaan. 🙂

   Tykkää

 4. Wau! Onnea! Todella hieno mahdollisuus ja mahtava suoriutuminen muutosta noin pienellä varoitusajalla! Puhuit siitä lankakaupasta siellä päin, niin kutkuttaisi kyllä nähdä millaisia lankaherkkuja siellä päin maailmaa on 😉 Toki muustakin elosta siellä kiinnostaa lukea 🙂 Niin ja paranehan pian!

  Tykkää

  • Jee, kiitos! 🙂 Onhan tämä – työmielessä ja kokemusmielessä. 🙂 Kävinkin tänään nurkallani olevassa lankakaupassa ja kyllä.. hyvältä vaikuttaa! 🙂 Ehkä menen sinne jo tänä iltana vähän neulomaan. 🙂

   Tykkää

 5. Heippa ja onnea toivotetaan täältäkin! Ihmettelin eilen Lutakossa miksei teitä näy tanhuilemassa ja kuulin tästä äkkilähdöstäsi. Ota nyt kaikki irti harjoittelusta ja kaupungista, ja kerro käsityö- ja muita kuulumisia meille blogiasi seuraaville 🙂

  t:Sari (Pennan äiti)

  Tykkää

  • No moikka! Onpa kiva kuulla teistä!

   ..Juu, tämä kaikki tapahtui niin kovin äkkiä! Mutta lähin lankakauppa (<100 m) on jo korkattu ja jotain pitäisi ehkä alkaa tekemäänkin. Ehkäpä tavoistani poiketen kirjoittelen täällä ollessani ihan arkisista asioistakin, noin niin kuin merkitäkseni muistiin asioita myös itselleni. 🙂

   Tykkää

 6. Heippa ja onnea toivotetaan täältäkin! Ihmettelin eilen Lutakossa miksei teitä näy tanhuilemassa ja kuulin tästä äkkilähdöstäsi. Ota nyt kaikki irti harjoittelusta ja kaupungista, ja kerro käsityö- ja muita kuulumisia meille blogiasi seuraaville 🙂

  t:Sari (Pennan äiti)

  Tykkää

  • No moikka! Onpa kiva kuulla teistä!

   ..Juu, tämä kaikki tapahtui niin kovin äkkiä! Mutta lähin lankakauppa (<100 m) on jo korkattu ja jotain pitäisi ehkä alkaa tekemäänkin. Ehkäpä tavoistani poiketen kirjoittelen täällä ollessani ihan arkisista asioistakin, noin niin kuin merkitäkseni muistiin asioita myös itselleni. 🙂

   Tykkää

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s