Supertytön jämätakki.

Tämä takki valmistui itse asiassa jo alkukesästä, mutta mitäs näitä nyt on, kuvanottamisen vaikeuksia ja vaatteiden, kameran ja mallin sijaitsemista eri paikoissa. Jonkun olen joskus kuullut kirjoittamisenkin viivästymisestä, mutta phoooeyy, pois sellainen minusta! Mä en ainakaan koskaan unohda kirjoittaa kahteen kuukauteen, vaikka ois kaikki tarvittavat materiaalit kasassa.

Ajatuksena takissa oli kuitenkin käyttää sellaisia materiaaleja, joita kotoa löytyi. Kaikkea löytyi. Kankaan on Jälkeläinen valinnut itse neljä vuotta sitten, ja makunsa oli onneksi pysynyt samana. Kankaassa on jonkinlainen kevyt pintakäsittely, joten se on jonkin verran tihkua kestävä.

20140714_0221

Hupun reunassa ja taskunsuissa on viimeiset soirot kasariluvulta periytynyttä resoria. Sinne meni viimeinkin mokoma keltahaljukka!

20140714_0209Vuori on keskeltä halki leikattu toppi, joka oli liian täydellisesti sopivan kokoinen pelastuakseen hyödyntämiseltä. Myös hihojen vuori on kierrätettyä t-paitaa, huppuun sain menemään loput viinihköstä trikoosta. Tosimummon takkiohje on lyömätön. Sovelsin oikeastaan vain hupussa, kun oli kankaat kortilla.

20140714_0226

Loppukuikistukset vielä. Mäkin olin tähän takkiin vallan tyytyväinen, vaikka tokikin olisin tehnyt vuorin mieluummin yhdennäköisestä materiaalista, jos sitä tarpeeksi olisi ollut. Vaan kierrätyksestä aina mieli hyvä!

20140714_0222

Advertisements

11 kommenttia artikkeliin ”Supertytön jämätakki.

  • Voi kiitos! 🙂 Nykyään tuntuu, ettei oikein osaakaan ommella yhtään mitään, jos ei jotain yritä kierrättää.. 🙂 Malli on kyllä ihanan kameraapelkäämätön! ..Tai muutakaan ❤

   Tykkää

 1. On hieno! Mä tykkään tuosta kuosista tosi paljon 🙂 Ja siis mitä, eihän kukaan voi vain _unohtaa_ kirjoittaa 😉 .. Kröhöm t. yksi hiljaiseloa viettävä 😀

  Tykkää

  • Tänks 🙂 Kuosi on kyllä kiva. Ja nimisattuneesta syystä Supertyttö valkkaa useimmiten turkoosia, mikä sopii minullekin oikein hyvin. Turkoosi on ihanaa ❤ Hyvää hiljaiselon viettoa teille, teillä on näpit täynnä erilaista työtä kuin täällä! Kyllä myö ootellaan. 🙂

   Tykkää

 2. On hieno! Mä tykkään tuosta kuosista tosi paljon 🙂 Ja siis mitä, eihän kukaan voi vain _unohtaa_ kirjoittaa 😉 .. Kröhöm t. yksi hiljaiseloa viettävä 😀

  Tykkää

  • Tänks 🙂 Kuosi on kyllä kiva. Ja nimisattuneesta syystä Supertyttö valkkaa useimmiten turkoosia, mikä sopii minullekin oikein hyvin. Turkoosi on ihanaa ❤ Hyvää hiljaiselon viettoa teille, teillä on näpit täynnä erilaista työtä kuin täällä! Kyllä myö ootellaan. 🙂

   Tykkää

  • Kiitti! 🙂 Taannoin näytetty kangaskoppa ei vaan tuntunut vajuneen tämän seurauksena yhtään, vaikka pääsin ihan melkein koko kankaasta. Mutta ei se koppa ole kerralla täyttynyt, joten ei se kerralla tyhjenekään! Takista tuli kyllä yllättävän kiva, vaikka aluksi epäilin tulevan ihan tilkkutäkiksi.

   Tykkää

  • Kiitti! 🙂 Taannoin näytetty kangaskoppa ei vaan tuntunut vajuneen tämän seurauksena yhtään, vaikka pääsin ihan melkein koko kankaasta. Mutta ei se koppa ole kerralla täyttynyt, joten ei se kerralla tyhjenekään! Takista tuli kyllä yllättävän kiva, vaikka aluksi epäilin tulevan ihan tilkkutäkiksi.

   Tykkää

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s