Siri.

Hiphip ja nautinnollista Valpurinpäivää! Eiliset kaveriporukan The Amazing Fail -kinkerit olivat mitä mainioimmat. Olivat kehitelleet erilaisia haasteita, jotka löytyivät juhlallisesti kirjekuorista. Sain olla mm. mukana voittamassa tytöt vs. pojat -haasteetta, jossa piti saada mahdollisimman moni ohikulkija katsomaan samaan suuntaan pyytämättä. Me saatiin pariin minuuttiin 14 tuijottamalla kirkon katolle ja taivastelemalla ääneen, että mitenkähän mahtaa käydä tuossa hommassa, aijjaijai! Tuli jopa kaksi porukkaa kysymään, että mitä siellä katolla oikein tapahtuu, kun eivät näe yhtään mitään. Hahehö.

Aamu alkoi mitä reippaimmin maapähkinävoin väsäämisellä ja nappasin muutamat paahdetut pähkinät taateleihin ennen niiden massaksi tuhoamista. Onko teillä muilla taatelijuttua? Tai maapähkinävoijuttua? Mulla on molemmat. Kun nuo herkut yhdistää ja ripottaa vähän suolaa, saa aika helposti tällaisia tsi-Snickersejä. Toimii myös MPV taateleiden päällä, mutta omasta mielessä pähkinöissä on parempi suutuntuma.

_DSC0123

Harjulla piti käydä vähän ihmettelemässä vappumeininkejä, mutta ilmankutale oli kalsakka, vaikka oli Siri takin alla. Kotiin palasimma, ja viekoittelin Parasmiehen ottamaan neuleesta kuvat.

20140501_0110

”Semmonen potrettihenkinen rajaus, niinku näistä poikki?” Lusikkakaulakoru on muuten Sormustimesta ostettu ja lempikoruksi havaittu. Yleensä en ole niin koruihmisiä, mutta näköjään sitä voi muuttua ihmisenä tosi paljon lyhyessäkini ajassa.

20140501_0126

Hyy! Nyt mä tiedän, miltä pitkistä tuntuu pelätä pään kolisemista. (Ongelma, jonka kohtaan harvoin.)

Vaan oikein mukava projekti oli tämä Siri kyllä. Minusta ohje oli sen muutaman euron väärti, mitä pyysivät. Ainoastaan kädenteiden korkeus epäilytti jossain vaiheessa, mutta höyrytys sai ne asettumaan juuri sopiviksi. Tekisi mieli tehdä heti toinenkin jostakin vilpoisemmasta langasta, pellavasta vaikka. Esim. Kovasti tykkäsin kyllä tästäkin ja käytän lankaa jatkossa aika varmasti. Materiaali vaikuttaa nyppyjä hylkivältä, ja vaikka lanka oli löyhäkierteistä, se ei ollut halkeiluun taipuvaista lain. Peukku siis neulottavuudelle, ja bonuspiste Pirkkalankain värikartalle!

_DSC0085

Malli: Siri by mend & repair.Lanka: Pirkanmaan kotityö – Paksu Pirkkalanka Puikot: 4.5 mm ja 4 mm. Fiilikset: miksen tekis uudestaankin!

 En osannut päättää, tehdäkö kaulusta vai jättääkö venepääntieksi, joten päätin pitää sen toistaiseksi näin. Poppelissa ehdotettiin, että neuloisin kauluksen erillisenä, ja yhdistäisin sen myöhemmin neuleeseen, jos alkaa siltä tuntumaan. Minusta oli tosi hyvä ajatus se. Niin hyvä, että kaulus on nyt sukeilla.

Miten meni teidän vappu? Näitkö haalarin tai naamarin? Miten monesti sulle sanottiin, että klara vappen, teletappen? Mulle ei yhtään.

Advertisements

5 kommenttia artikkeliin ”Siri.

 1. EEE! Arvaa, minkälainen kuva juuri tallentui viikonloppuna kameraan, kun pistin miehen kuvaamaan sen Perkins Coven? ”Rajaat niinku tästä näin ja tästä, älä naurata nyt” -henkinen 😀

  Laitan sen blogiin, tästähän voisi tulla vaikka meemi.

  (Great minds think alike.)

  Toi Siri on ihana. Ihana. Voisin ehkä tehdä sen itsekin – mutta toi ajatus pellavasta on mainio. Ohjeessa nimittäin alunperin epäilytti lähinnä materiaali – ajattelin, etten ikinä käytä mitään noin paksua villaista kuitenkaan.

  Mutta hieno on paita ja upea väri!

  Tykkää

  • Eee! Näen jo, miten tästä tulee slaavikyykyn veroinen nettimeemi. Instagrammit täyttyy näistä kuvista!

   Joo, mä tarvitsen näitä tuon materiaalin vuoksi ehdottomasti toisenkin. Joskus, kuten eilen, kiittelin itseäni villavalinnasta. Mutta useimmiten se tuntuu sisäkäyttöön aika overkilliltä. Vastaus pohteisiini tuli eilen Napit puuttuu -blogista, kun siellä oli tehty puuvilla-merinosta takkinen. Vaikuttaisi just sellaselta sopivalta aineelta tämmöseen! Tai pellava ❤

   http://napitpuuttuu.blogspot.fi/2014/05/vappu-2014.html

   Tykkää

 2. Heti ensimmäisen kuvan nähtyäni tulin samoihin aatoksiin, että tämä malli & pellavalanka = mainio kevätkesäpaita. Tosin tällä hetkellä ulos katsoessa taitaa tarvita ennemmin alpakkaa…

  Tykkää

  • No sano muuta.. Yllättävän kylmää on kyllä ollut. Mutta onneksi on tuo aurinko! ❤ Tuo oli kyllä kiva malli neuloa, joten voi hyvinkin olla, että se lähtee joskus puikoille kevyempänä versiona 🙂

   Tykkää

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s