Uusi kamera, jolla voi ottaa kuvia esim. perinneruuista.

Uusi kamera (Nikon D5100) poksahti kivasti noudettavaksi toissapäivänä ja olen ollut siitä varsin mielissäni. Väline pääsi heti räpsimismeininkiin kiinni, kun valmistelimme huomista ISOn Tanhuujien Polkaksi!-kevätjuhlaa tekemällä parisensataa kaarakkaa, pirjalan. Kamera oli hyvä ja piirakat! Tule vaikka itse toteamaan huomenna Kuokkalan koululle puoliltapäivin. Just kerkeet hyvin juoda sumpit ja nakertaa nisun ennen kuin aloitetaan tanssihommat yhdeltä!

Piirakkamenekkiä enemmän jännittää itseäni kuitenkin tilaisuuden juontaminen ja erityisesti juontoihin liittyvät koreografiat. Tule itse asiassa katsomaan mun komporointia kukkamekossa, 2 euroa vain maksaa!

_DSC0058_v1

Mums!

 

Siriäkin yritin aamulla kuvailla, mutta jätetään yläosien muodon dokumentointi toistaiseksi muille. Värin tallentaminen sentään onnistui yksinkin. Väristä tästä kovasti pidän.

siri

 

Advertisements

6 kommenttia artikkeliin ”Uusi kamera, jolla voi ottaa kuvia esim. perinneruuista.

 1. Jee 🙂 Hyviä tanssimisia.

  Mä muuten joskus pari kk taaksepäin näin unta, että ajelin johonkin pohjoisempaan tanhujuttuun, koska sä käskit. 😀 Tosin siellä ei sitten ollutkaan niitä juttuja mitä lupasit, vaan istuttiin jossain isossa salissa lattialla ja kuunneltiin jotain luentoa tms. Myös muutama muu blogimaailmasta tuttu oli siellä ja kaikki muut ymmärsivät asian juonen paitsi minä 😀 Se ehkä liittyi tai oli liittymättä käsitöihin, en muista yhtään 🙂 Ihan vaan piti kertoa, kun muistui mieleen 😀

  Tykkää

  • Kiitos, toivottavasti sujuu 🙂

   Hahhah, mikä uni! Eii 😀 Kiva, kun kerroit. 🙂 Mä olen myös tehnyt bloggaajien kanssa vaikka mitä öisin. Olen mm. käynyt sinun kanssa Koivukylän kierrätyskeskuksessa 😀

   Tykkää

   • Haa 😀 Mä en yleensä näe bloggaajista unia, ni tuo jotenkin erottui muista unistani 😀 Tuossahan se kierrätyskeskus on melkein vieressä. (Mutta mä en pidä sitä ehkä ihan maineensa veroisena, kirpputoreilta löytää paremmin juttuja 🙂 )

    Tykkää

   • Vantaalla en oikeastaan juuri olekaan muita kirppiksiä kolunnut. Viime reissulla jäi harmillisesti tuo kierrätyskeskus väliin (on jo aivan perinne käydä siellä Anopikettaren kanssa <3), mutta niin, mitä kirppiksiä suosittelisit? 🙂

    Tykkää

  • Niin minustakin! Epäröin ensin tuota langan kierrettä, mutta päätin, että siitä tulee kivaa pintaa. Ja sitten tuli!

   Oli kyllä varsinaiset kinkerit meillä! Oman ryhmän esityksen lisäksi vedin juontajaparin kanssa n. 8 pikkutanhua, joiden melodiat, askelet ja sanat opettelimme puoli tuntia ennen tilaisuutta. Tunnelma oli juhlassa mitä kotikutoisin ja ihanalla tavalla kökkö! 😀

   Tykkää

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s