”Lukee tenttiin.”

Vaikka mistä tekisi teille mieli kirjoittaa, mutta koulun paketointi ja yhdistyshommat ovat ottaneet viime aikoina omansa. Kuvitelkaas – minulla on huomenna espanjan tentti, ja sen jälkeen saan keskittyä ihan vaan opparin kirjoittamiseen ilman mitään muita kouluasioita ja se olis sitten viimeinkin siinä se koulu! Tätä on odotettu. Olisi oikeastaan aikamoinen opparikytö tässä meneillään, mutta tehdään sen viimeinen tentti nyt ensin! Ai että. Ja sitten kun on vielä nämä tällaiset kelitkin, niin kyllä nyt jo näin etukäteen höllii ajatus huomisesta koululta poistumisesta auringon paistellessa takaraivoon.

puut

Random-kuva pääsiäisen puupinohommista.

Blogiasioita olen pyöritellyt mielessäni myös. Ajattelin tehdä jonkinnäköisen ”Kierrätysompelun alkeet omassa tapauksessani” -henkisen postauksen, mutta vielä vähän painiskelen sen kanssa. Kovasti haluaisin, että siitä olisi muille mahdollisimman paljon hyötyä. Onko jotain erityistä, mitä haluaisitte aiheesta lukea?

kalanen

Sunnuntaina pidettiin tsekkivaihtarikavereiden kanssa keittopäivä, kuvassa ex-lohi.

Lisäksi kiinnostaisi nähdä se hetki, kun valokuvaan jo tovin valmiina odotelleen Sirin ja kerron siitä. Ehkä se tapahtuu pian, sillä saanen huomenna  postissa uuden käytetyn kameran! Odotan tätäkin asiaa varsin. Ehkä kerron jossakin vaiheessa kameroistanikin. Uuden saumurinkin ostin muuten äskettäin, ihastunut olen. Lisäksi löysin pari hirmu hyvää ilmaista RAW-kuvankäsittelyohjelmaa Linux Ubuntulle (josta tuli muutama päivä sitten aivan kickass-versio 14.04, joka on kyllä ollut ihan mahtavan toimiva. Malttamattomana odotan myös sitä, että Ubuntusta johdettu Elementary OS tulee kesemmällä valmiiksi ja jakeluun. Ellen taas asenna siitä malttamattomuuspäissäni jotain betaa.) Löytyykö lukijoista muuten muita linuxlaisia? Koulu/elämispostaustakin olen jo tovin hillonnut ajatuksissani, mutta homma kaatuu uskalluksen puutteeseen. Ehkä mä vielä rohkaistun ja olen oman elämäni mesimäyrä.

Pieniä onnenhetkiä ja aurinkoisia ajatuksia teille kaikille!

Advertisements

10 kommenttia artikkeliin ””Lukee tenttiin.”

    • Valmistuttuani minusta tulee vestonomi (amk) eli aikalainen all-around vaateihminen, kun olen aiemmalta koulutukseltani vaatealan artesaanikin. Alkaa olla seitsämän vuotta vaatteiden opiskelua takana, eli jonkinlainen käsitys on alkanut vähitellen muodostumaan siitä, mitä ne oikein ovat. 🙂 Opparin kattoteemana on kuluttajakäyttäytyminen, mikä on näin minimalistiksi lukeutuvan mielestä ihan hirveän mielenkiintoista kyllä!

      Luin kirjoituksen itsekin nyt uudestaan ja kyllä, aika paljon näemmä tuli suollettua kaikenlaista säläkettä. 😀 Teki vain kamalasti mieli tulla kirjoittamaan, vaikkei mitään käsityöjuttua varsinaisesti ollutkaan esitellä. 🙂

      Tykkää

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s