Finntroll-bokserit.

Männä viikolla humuttiin Rokkitähtinörtin synttärihengessä. Olin melkein antamatta lahjaa (se on meillä se yleisempi käytäntö),  mutta äkkäsin tässä tilaisuuden ommella vihdoinkin jotakin parisen vuotta sitten kierrätyshengessä minulle uskotusta arvoperinnöstä, sankarin ensimmäisestä bändipaidasta. Mitä tehdä siitä? Ostoskassi. Tyyny? Nää.

orkkisEhdottomasti bokserit. Kuulemma oli sankarin ensimmäiset bändibokserit.

etuTältä ne näyttää edestä. (Vähän tuli kiire muiden hommien ohella, joten en mitenkään venynyt purkamaan tuota vekkiä yläreunan peitetikin alta.

takaTakkaa!

Lahjat on kivempia paketista, joten lainasin Supertytöltä dvd-koteloa. (Mulla on muuten ongelma Arielin kanssa. Ihan tyhmä on minusta tarina ilman aukikeskustelua. Niinq mix on ookoo, että rakastuu pakkomielteisesti ensimmäiseen kaksilahkeiseen, jonka näkee, ja se siihen, että nainen sattuu pelastamaan sen ja olemaan tosi kaunis, ja sitten nainen muuttaa itseään sen tyypin vuoksi, ja pääseekin inekseen, äijä vaan tsuumailee sitä päivän (ja naisen kaverit käskee olemaan mahdollisimman kaunis, että se sais pusun) ja sit se tyyppi näkee jonkun toisen tsirbulan rannalla laulamassa (ja okei se ehkä vähän noituu sitä kanssa), hylkää koko alaruumiinsa vaihtaneen naisen heti ja lähtee toisen matkaan, nainen itkee koko päivän ja sitten kuitenkin vurrittaa nilkin perään ja kaikki elivät onnellisina elämänsä loppuun asti eikä kukaan missään vaiheessa oikeastaan edes tutustunut kehenkään? Vähän nyt yritystä, Disneykin. Olenko yksin tämän kanssa..? Ehkä mulla ei vaan ole yhtää leikkimieltä.)

paketti

Meni vähän asiasta astiastoon, mutta kuiteskii, tein lahjaksi bokserit ja ne otettiin vastaan ilolla, eikä yhtään pyhäinhäväistysasenteella.

Mistä paidasta sä tekisit alkkarit? Oliko sittenkin ookoo opetus sadussa? Tykkäätkö synttäreistä?

Advertisements

10 kommenttia artikkeliin ”Finntroll-bokserit.

 1. O-M-G nää on ihan huippu hienot!! Tarvii ittekin ruveta tsekkaileen noita kulahtaneita bändipaitoja, ainakin yksi slayeri ja yksi cradle of filth löytyy, joissa on kainaloissa niin paljon reikää, ettei niitä paitoina enää viitsi pitää. Ihan on kyllä mahtava lahja!

  Tykkää

 2. Ärjyn hienot! Mä en tekis mistään paidasta, en osais, mutta ihaillen kyllä tätä katson.

  Moni klassinen romanssi on minusta nykyään äärimmäisen typerä, en enää kykene edes katsomaan ilman jatkuvaa nillityksen tulvaa. ”No voi nyt saatana nainen, ei ole mitään syytä mennä ja rakastua ihmiseen, joka käy käsiksi ja rupeaa suutelemaan kun vielä nukut.” Ja sitä rataa. Mutta Disneyn Arielille mulla on ns. soft spot kun nuorna plikkana sen tukka oli musta mahdottoman hieno 😀

  Tykkää

  • Kiitos, kiitos! 🙂 Ja joo, tunnistan hyvinkin tuon nillityksen tulvan! Toisinaan jopa ihan rasittaa, kun ei voi heittäytyä ja vaan antaa olla. Kanssakatsojia etenkin. Nillitän silti.

   ..Arielin tukka.. no joo! Mänis!

   Tykkää

 3. Et ole yksin. Mä silloin tällöin valistan lapsosia asiasta, ja siksi mieluummin luen prinsessasadutkin itse kuin annan muiden lukea. Saa oman sanansa sinne väliin 😉 Toisaalta jos yhtään lohduttaa, niin muksut on yllättävän fiksuja näkemään noiden juttujen ohi.

  Tykkää

  • Huh, mukava kuulla, etten ole yksin! Totta puhuen, on kyllä niin ilmeisen ärsyttäviä juttuja noissa Disney-saduissa, että enemmän melkein ihmettelen, jos joku vanhempi ei niistä tympiinny. Huomasin tuon ihan saman, että lapset ovat näidenkin juttujen suhteen tosi fiksuja. Annoin Supertytön katsoa elokuvan rauhassa ja sitten kyselin, mitä mieltä hän oli mistäkin hommasta. Olin ylpeä lapseni sosiaalisista hoksottimista. Itse asiassa saan olla niistä ylpeä hyvin usein. 🙂

   Tykkää

 4. Voi apua, miten mahtavat! Siis tosi hienot! Mikä huippuidea. Täytyypä rueta penkomaan, saisiko mun jemmassa olevista bändipaidoista jotain tuollaista. Ovat olleet odottamassa jotain tuunausideaa.

  Tykkää

  • Suosittelen! Näitä oli tosi kiva sommitella ja ommella. 🙂 Käytin ihan vaan vanhoja, saksittuja boksereita kaavana ja mallailin niin, että sain kaikki saumat pois, kun kuvio oli paidassa niin suuri. 🙂

   Tykkää

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s