Kuin kotiinsa tulisi.

Eilen elettiin hyvin erikoisia ja mukavia aikoja Neuloo ja purkautuun kommenttilaatikossa. Ensin tiluksille eksyi ihminen, joka on suunnitellut ihanan kuosin kierrättämääni paitaan, ja sitten sain vielä mitä lämmittävimmän tunnustuksen Harakan lauluja -blogista. Absolutely superlative! Olen vieläkin ihan vötelönä tästä kunniasta, KIITOS! Minusta tuntuu eriskummalliselta miettiä, että näitä avautumisia ja välillä rytöksiäkin katselee muutkin kuin minä ja mun äiti. Haluaisin heti antaa pokaalin takaisin, sillä tunsin samantien olevani kotona huuhtouduttuani puolisentoista viikkoa sitten Harakan laulujen rantahietikolle.

Seuraava pätkä on suoraan Ilosofiaa-blogista (joka on muuten myös ihana.)

”Ilosofiaa was here tunnustuksen idea lähti siitä, kun törmään silloin tällöin blogeihin joissa tuntuu heti kotoisalta. Se voi olla blogin ulkoasu, ihanat käsityöt, kauniit kuvat tai se tunnelma tai ensivaikutelma jonka blogista saa, kun sinne ensimmäisen kerran astuu sisään. Ihan kun kotiin tulisi. Tuntuuko tutulta?

Tämä tunnustus lähtee siis kiertämään blogimaailmaa ja antamaan tunnustusta niille kaikille ihanille ja kotoisille blogeille.

Ilosofiaa was here tunnustuksen mukana tulee myös pieniä velvollisuuksia.

1.Tunnustus jaetaan kolmelle omasta mielestä kotoisalle blogille. Sellaiselle, joka aina saa palaamaan takaisin ja takaisin. Muutamin sanoin blogia kuvaillen kerrot miksi juuri tämä blogi saa tunnustuksen.

2. Linkitä blogit joille olet antanut tunnustuksen takaisin Ilosofiaa http://ilosofiaa.blogspot.fi/ blogiin vaikka kommentoimalla jotain postausta. Lisään itse kaikki linkitetyt blogit omaan listaani joille teen oman sivun omaan blogiini.

3. Tämä tunnustus on tarkoitettu käsityöblogeille tai ainakin osittain käsitöitä käsitteleville blogeille.”

Kuinka vaikeaa on valita vain kolme virtuaalikotia, kun mielessä olisi vaikka kuinka monta lisää! Tässä on kuitenkin kolme, joissa minulle tulee aina vähintään yhtä hyvä mieli kuin tästä kuvasta:

perunat

Juoksevat perunat.

Kutimointia: Kaunista, ytimekästä kieltä, hyvää huumoria, ihania neuleita, sinniä ja harmaansävyjä <3! Muistan ensimmäisen kerran, kun tajusin olevani Sivukirjasto-ihmisen neulekamarissa. Tuli oikein hätä, että nyt jää jotain hienoa lukematta, jos en äkkiä ahmaise kaikkea. Käykää! Bonus: rakastan myös ulkoasua. Mistä noita saa.

Prosessineuloja: Taattu hymy ja käsityökuolaus. Aivan ihana paikka.

Tikkunuottasilla: Veikeänviekoittelevia kielenkiemuroita ja kursailematon, elämänmakuinen tunnelma. Pidän niistä kaikista.

Advertisements

6 kommenttia artikkeliin ”Kuin kotiinsa tulisi.

 1. Iik, ääk, kiitos! Olet liian ihana. Hassua, miten nää hommat menee vastavuoroisesti, koska se tunnelma, jonka sä tänne luot, on sellainen, että voisin vain roikuskella täällä koko päivän. Joka päivä. Työnantajani on eri mieltä. Se rotta.

  Tykkää

 2. Voi että! 🙂 Kun minä aina sinun blogissa käydessä istun (vähintään henkisesti) tuolinreunalla ihan täpinässä ja käyn lukemassa kaikkea uudestaan ja uudestaan! Onnex rupesit blogautteleen!

  Tykkää

 3. Jeii, tervetuloa mukaan! 🙂 Minunkin täytyy perehtyä sinun teksteihin vielä paaaljon paremmin. 🙂

  Ja kiitos vaan itsellesi, kun teit näin mukavan pokaalin! 🙂 Monesti on kyllä tullut juuri se mukava tuttuuden tunne, kun on toisen blogiin lennähtänyt! Oli jo aikakin, että sille tehdään oma tunnustus! 🙂

  Tykkää

 4. Kiitos kosolti tunnustuksesta! Se ilahduttaa, vaikka käsityöt ovat viime aikoina jääneet lapsipuolen asemaan, kun nuo varsinaiset vekarat vievät kaiken ajan ja aika paljon puhtiakin. Jospa taas joskus…

  Tykkää

  • Eip mitään! Halusin ehdottomasti muistaa blogiasi pokaalilla, on se vaan niin ihana! ❤ Ehkä vielä joskus koittaa aika, jolloin aikaa ja puhtia on enemmän. 🙂 Kyllä tämä tahtoo välillä itseltänikin jäädä muiden asioiden jalkoihin, mutta eihän myö voida tehdä kuin parhaamme sillä kattauksella, joka meillä on. 🙂

   Tykkää

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s