Ennakkoluuloisen kappaverho.

Viimeksi esittelin pöytäni, joka muutti mm. ompeluasioita aika paljon parempaan suuntaan. Sisustuksen pysyttyä ennallaan vuosikaudet keskityttyäni ennemminkin heivaamaan kamaa ja sitä myöten kalusteita pois, on ajatus uusien kotiasioiden ostamisesta tuntunut vähintäänkin vieraalta. Pitkän harkinnan jälkeen päätin kuitenkin ostaa maton ja verhokangasta ihan iskemättömänä. Tiedän tykkääväni niistä kauan.

Oli ihanaa luoda kotiin pitkästä aikaa jotakin uutta! Suorastaan paloin päästä heti ompelemaan kangasta. Ja jes, oli JUST oikean mittainen pätkä verhonauhaa jemmassa:

likeaboss

Like a boss.

Minulla on ollut vähän hölmö ennakkoasenne kappaverhojen sopivuudesta meille, mutta nyt myönnän, että olen ollut ihan väärässä. Ne ovat oikeinkin kivat. Täytyy kyllä myöntää, että ajatus niistä tuli olosuhteiden pakosta, sillä verhokisko on asennettu toisesta reunasta tasan ikkunan leveydelle. Siellä on taas joku ollut pidättämättä vahingoniloaan, että ”Siinähän ripustat kokopitkän verhon ja peität puolet ikkunasta, hehe! Mut on tietty ihan ookoo, jos sä et uskalla..!” No mä en uskaltanut, capiche? Ja ihan on ookoo!

kappaTykkään kovasti verhon kuvioinnista maton parina. Sama, mutta eri.

reunaKappa peittää ruman pimennysrullaverhon.

Onko joukossa muita kappaverhoihin epäillen suhtautu/-neita tai /-via? Onko uuden ostaminen vaikeaa? Salmiakki vai suklaa? Parketti vai laminaatti?

Advertisements

4 kommenttia artikkeliin ”Ennakkoluuloisen kappaverho.

  1. Paluuviite: LÄPPÄRINSUOJUKSEN SUOJUS, KAHDESTI. |

  2. Kappaverhot ON kivoja. Tosin en osaa kuvitella niitä muualle kuin keittiöön. Ja meillä valitettavasti ei edes ole sellasta keittiön ikkunaa, johon kappaverhot erityisesti sopisi…

    Tykkää

    • Joo, niissä on kyllä ehdottomasti sellainen keittiövipatus! Muutaman päivän makusteltuani olen entistä vakuuttuneempi siitä, että tähän kotiin nuo sopivat kaikkein parhaiten. 🙂

      Tykkää

  3. Paluuviite: 1+1=PAITA. |

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s