Bloggaajan nurkka, ompelunurkka, keittiö- ja olohuonenurkka.

Yhdessä jos toisessakin blogissa on esitelty soppi, jossa tekstit syntyvät. Niin myös täällä nyt! Mutta ihan ensimmäiseksi minun pitää esitellä teille uusi pöytäni, jonka hankin parisen viikkoa sitten. Käsityöelämänlaatuni on parantunut potenssiin kolme! Miten yhdestä pöydästä voi tullakin näin iloiseksi joka päivä.

Pohjustetaas vähän. Keittiönpöytäni on vuosia ollut mallia baarikorkea. Ihan kiva joo, jos ei satu olemaan 162 cm pitkä ompelija, joka haluaisi ylettää polkimelle ja leikata pöydällä kankaita, ja jolla ei ole muuta nimikoitua ompelutilaa. Myös pöydän reuna on ollut hankala, sillä siihen ei ole saanut kiinni lisälamppua eikä neulekonetta. Oikea käsityöharrastajan unelmakaluste siis.

vanha_keittio

Keittiö/olkkari ennen.

Pari-kolme viikkoa sitten kävi mielessä ajatus, että tarpeisiini paremmin sopivia kalusteita saattaa olla olemassa. Käpäisin kärppänä Torille ja bongasin pienen selauksen jälkeen 50-luvulla käsintehdyn puupöydän 60 eurolla. Nyt tarvittaisiin enää tuolit! Pläräys jatkui ja pian löysinkin tälle nörtille sopivat wlan-tuolit, joista pyydettiin yhteensä 35 euroa. Voi veljet! Ja niistä puheenollen, pikkuveljeni oli kalustustuulella ja vei korkean pöydän tyytyväisenä mennessään. Voitto.

Siinä minun uusi keittiö/olohuone/ompeluhuone nyt on! Niin paljon parempi! Huoneen ilmekin on huomattavasti freesimpi.

pikku

Lojaali karvalankamattoni ”Pöly-Pasi” sai niin ikään väistyä paremmin ompelutilaan soveltuvan puuvillamaton tieltä. Tykkään uudesta matostakin kuin hullu perunalaatikosta.

tiimellys

Pöydän pinta on täydellisesti kulunut. ❤ Sen tosin voisi vielä suojata öljyllä.

pinta

purkken

Pöydän reuna sallii myös polvinostimen käytön. Se onnea on. Onko muilla tapana pitää lankapurkkia vieressä? Mä suunnilleen menetän ompelutaitoni ilman, vaikka periaatteessa ompelukonetta ei varmaan purkilla ajeta sen enempää kuin autoa kortilla.

Täällä minä nykyään mieluiten mm. bloggaan.

npNP:n toimitus.

Advertisements

11 kommenttia artikkeliin ”Bloggaajan nurkka, ompelunurkka, keittiö- ja olohuonenurkka.

 1. Onpa ihana! Tuollainen, hieman kulunut se pyödän pitää ollakin. 😉 Eipä uskoisi heti samaksi huoneeksi. Minua alkoi ihan naurattaa, kun mietin miten tuollaisella baaripöydällä voisi ommella… aika epätoivoisesti! Piti ihan googlettaa polvinostin, enkä ole ikinä tuommoiseen aiemmin törmännyt!

  Tykkää

  • Vanhat kalusteet ❤ Minustakin tuo muutos oli yllättävän iso, vaikka vaihdoin vain pari elementtiä. Varsinaista räkeltämistä sillä korkealla pöydällä tekeminen kyllä olikin, huh huh.. ei todellakaan ole huvittanut ommella, kun olisi joutunut tekemään sitä SIINÄ.

   Aa, enpä hokannut selventää tuota polvinostinta! Minulle tulee varmaan koulutusten ja töiden kautta se, että polvinostin on aivan ehdoton tuote. 😀 Ehkä se tosiaan on enemmän teollisuudessa käytetty juttu, mutta toimii aivan loistavasti myös kotioloissa. Saa koko ajan käyttää molempia käsiä ompeluun – ei pöllömpää. 🙂

   Tykkää

 2. Ihana pöytä! Mainio löytö! Erityiskiitos silti termistä ”Pöly-Pasi”, jonka lukeminen aiheutti spontaania naurua ja sen, että näppiskin sai aamukahvit 😀

  Tykkää

  • Voi ei, tulikin Pyrskä-Pertti! 😀 Kiitos ja anteeksi. Tämä pöytä oli kyllä mitä löydöin, käyttääkseni absoluuttista superlatiivimuotoa substantiivista, jos niin voi edes tehdä.

   Tykkää

 3. Paluuviite: ENNAKKOLUULOISEN KAPPAVERHO. |

  • Kiitos! 🙂 Minäkin tykkään tästä tosi paljon! Seuraava kotiprokkis onkin asentaa tänne toinen valaisin tuon melko tehottoman keittiönvalaisimen lisäksi. Pimeyshän ei yhtään välittynyt noista huonekuvista, khöm..

   Tykkää

 4. Onpa kiva pöytä! Ja ihana uusi matto! Ja kaikki! 😀

  On muuten hassua, että mulle tuli bloggeriin ilmoitus tästä ja tätä uudemmista blogikirjoituksista vasta nyt..

  Tykkää

  • Tulee joka kerta tosi hyvä mieli, kun tulen kotiin ja ensimmäisenä näen tuon tilan. Aina tulee vaan ensimmäisenä mieleen, miten paljon hauskempaa tällä nykyisellä kokoonpanolla on luoda asioita, kun se toimii siinä tarkoituksessa niin täydellisesti. 🙂

   Ja hei, mahtavaa, että feedihomma toimii nyt! Poistin joku aika sitten tuon Bloggerin blogin, mutta sitä kautta seuraava porukka taisi tipahtaa silloin kyydistä. Olen esim. huomannut, että jos jollakin on bloginsa sivussa minun blogi listattuna, viimeisin päivitys näyttää olevan kolmen viikon takainen angoralankojen antopostaus, koska siinä on vanha Blogger-mallinen syöte. Avasin Blogger-blogin tänään salaisena uudestaan ja nyt väsään niin, että siihen tulee uudelleenohjaus. Ihanaa tietää, että postaukset löytävät nyt perille! 🙂

   Tykkää

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s