Blogigallup-haaste.

Hola! Silmukoilla-blogista haastettiin minut blogiteemaisesti. Kiitos! Olen tykännyt lukea muiden vastauksia, joten oli mukavaa tulla haastetuksi itsekin!

Siännöt:
1. Kerro keneltä sait haasteen
2. Ensimmäinen kuva on tärkein tai pieni kollaasi blogistasi
3. Haasta ne, jotka mainitset haasteessa

Yleistä

Milloin perustit blogisi?
Edesmennyt Teetä ja näkkileipää -blogi perustui toukokuussa 2008 tytön ollessa vielä vauva ja kirjoittajan äitiyslomalla. Sittemmin siitä muotoutui Neuloo ja purkautuu.

Mistä blogin nimi tulee?
Halusin nimen, josta välittyisi ensisijaisesti neulominen, mutta toisaalta nimen alle tuli mahtua myös mitä tahansa muitakin aiheita, jotka milläkin hetkellä sattuvat hotsittamaan.

Mikä on nimimerkkisi tarina?
Vuoden 1986 mallistossa on aika paljon Sannoja, niin myös meidän luokalla peruskoulussa. Olen ollut aina Sanna Koo. Halusin bloginimen, joka olisi simppeli, ei ihan oma nimi, mutta kuitenkin silti tunnistettava. Siispä snna k.

Arkisto

Näytä jokin vanhoista bannereistasi:
Minulla on ollut vain tämä yksi, joka koikkui etusivulla iät ajat. Vaihdoin uuteen pari päivää sitten ja kyllähän tuo virkisti. 🙂

np_banneri-1038x251

Viimeisin kommentti, joka sai sinut hymyilemään:
Kollektiivisesti kaikki Nyt kyllä otan ja -haastepostauksen kommentit:

helyes: No voi kääk! 😀 Kiitos nyt kumminkin 😉

Päivi: No tottakai on pakko! Ainakin yllytyshullun ;). Ja saapahan 3 asia kondikseen eli perästä kuuluu. Eka rasti hoituu alta heti huomenissa. Tai ehkä jo tänään..

Silmukan saalistaja: Ehdottomasti osallistun! Pitäisi kyllä maalata vanha kukkateline! 🙂 Tämän haasteen saa varmaan yhdistää tuohon omaani Bloggaajan haaste 31:n? 🙂 Menisi siinä ensi kuussa hyvin kaksi kärpästä yhdellä iskulla 😉 Tai siis itseasiassa kolme 😀

Sini: Todellaki oon mukana! Tämmösiä “sysäyksiä” tarviisin kyllä joka viikko 😀 Kiitoksia haasteesta!

outi: Ou nou, nyt iskit kyllä varsinaiseen suoneen. Mä olen ihan päällikkö näissä “pitäisi, mutta nyt ei ehdi” – jutuissa. Mulla on rästissä siis kaikki, ihan kaikki. Joten mukana satavarmasti. Saanpahan edes kolme hommaa hoidettua.:) Kiitos!

Liina: Mä nappaan tän nyt röyhkeästi itselleni myös!

Vilperö: Mahtava haaste, pakko munkin on tää törkeesti napata täältö ja toteuttaa 😀

Neulisti: O-ou.. pitänee pistää mietintämyssy päähän ja tutkailla ufo-korin sisältöä. ;D

 Muutama kuva sinusta vuosien varrelta:

kollaasiAikajärjestyksessä:

1. 2004 (?) -minä. Aika tosissaan. 2. Jokin aika sitten eronnut minä muuttopäivänään Pieksämäeltä Jyväskylään. Hän oli helpottunut ja vaikkei tulevasta mitään aavistanut, tunsi, että tämä on nyt jonkin hyvän alku. (Nyt neljä vuotta myöhemmin: todellakin. Onneksi tuo päätti tulla tänne.) 3. Synttäreitä juhlitaan aina silloin tällöin. 4. Ja joulua mm. vuonna 2011. 5. Ja juhannusta 2012. Mm. silloin täytyy ottaa raju myräkkä -kuvia. 6. Vaalennusprojektin kanssa voi luovutta n. vuoden jälkeen ja silpaista tukan lyhyeksi. 7. Ja 21013 syksyllä kuuntelin opettajan ohjeita ennen Haipakan keikkaa ISOn Tanhuujien 50-vuotiskarkeloissa.

Postaus

Postaus, josta olet erityisen ylpeä?
Helppo! Luonnollisesti Rumasukkavaihdon äänestys. Lähditte mukaan aivan mielettömillä töillä ja kuvauksilla! Olen vieläkin aivan otettu siitä, että lähditte vaihtoon mukaan ja että siitä tuli niin kivaa! Vieläkin käyn joskus fiilistelemässä sukkakuvia, kertomuksianne ja niitä kommentteja. Such wow! Pidetäänhän pian uudet vaihdot, jooko?

Postaus, joka oli kuukauden suosituin?
Nyt on vaikea sanoa, koska muutin pari viikkoa sitten Bloggerista WordPressiin. Statistiikkaa ei siis vielä ole. 🙂

Postaus, jonka haluat kaikkien näkevän?
Varmaan tämä Afrikan kukat ovat kauniita -postaus. Tässä ja kommenteissa tiivistyy jotain olennaista blogista ja miksei minustakin: kauhea tekeminen ja into, mutta aina ei vaan natsaa. Mutta taas kuitenkin, kuten me tanhuryhmä Haipakassakin aina sanotaan, se on ihan ookoo! 🙂 Yrittäminen ja sinni ovat tärkeitä. Ja nyt etsin jälkimmäisen kaveriksi vielä kiinnostuskamelia, että saisin tuon hevon tehtyä loppuun.

Sekalaista

Oletko tehnyt teemaviikkoa?
En, mutta Rumasukkavaihto ja nyt meneillään oleva Nyt kyllä otan ja -haaste ovat omia lapsia.

Onko sinulla yhteistyökumppaneita?
Yrityksiä ei, mutta vinkkejä antavat lukijat..?

Oletko ikinä ollut blogitapahtumassa?
En itseasiassa, mutta vois kyllä! Millon neulotaan ja missä? 🙂

Tilastot

Sivunkatselumääräsi tällä hetkellä?
Wordpressissä 880, Bloggerissa ennen muuttoa n. 36-37 000.

Lukijamääräsi tällä hetkellä?
Tällä hetkellä muuton vuoksi aivan arvoitus.

Päivän sivunkatselumääräsi tällä hetkellä?
36. Blogimuutossa on näköjään tippunut kaikesta huolimatta aika paljon porukkaa, sillä Bloggerissa postaukseton päivä huiteli yleensä jossain 60 ja 100 välillä. Google tuntuu olevan aivan pihalla muutosta, mutta ehkä sekin siitä tokenee. 🙂

Lukuluettelo

Blogi, jonka postauksia odotat eniten?
Eniten, tämä paha! Näitähän on vaikka kuinka! Esim. Kutimointia on ehdottomasti yksi niistä, samoin Lihastohtori. Markus Kajon Ajatusten miljoonalaatikko, Zen Habits.

Blogi, joka on luettelon ensimmäinen tai viimeinen?
Lukulista on ryhmitelty aihepiirin mukaan Feedlyssä, mutta ensimmäisenä käsityöteemaisella listalla on Berenice’s hair ja viimeisenä Virkattu lintu.

Blogi, johon liityit lukijaksi viimeksi?
Loistavat Harakan lauluja ja Omatekele. Löysin ne niin samaan aikaan, että molemmat ovat uusimpia tuttavuuksia.

Kuvia

Näytä kolme tärkeää kuvaa blogistasi

 

3
 1. Rumasukkavaihdon voittaja, Sokkiksen säärikarvasukka.
 2. Ziltoid-pipo: neuleoivallus, josta olen iloinen. Ja pian aion lähettää Devinille oman kappaleensa!
 3. Tilkkulompakko, josta tuli ihan minun värinen, käytettävä ja kaikin puolin just sellainen kuin halusinkin. Tämä oli niitä enemmän onnistuneita käsitöitä.
Advertisements

18 kommenttia artikkeliin ”Blogigallup-haaste.

 1. Kiitos haasteesta 🙂 Itse tuli tämä tehtyä jo tässä kuussa. Kiitos kuitenkin muistamisesta 🙂

  Pari asiaa on mennyt aivan ohi. Ensinnäkin en ole käsittänyt, että ollaan synnytty samana vuonna! 😀 Tunnut jotenkin, ainakin blogin kautta, niin aikuiselta, etten ajatellut sinunkin olevan tällainen nuoriaikuinen (ollaanhan me vielä nuoria, jookos?) Äläkä nyt ota loukkauksena, että luulin sua vanhemmaksi, mitä olet! 🙂

  Myös rumasukkaäänestys on mennyt ihan ohi. En tajua miten.

  Tuli muuten mieleeni, että blogisi päivitykset eivät taida muuton vuoksi enää tulla bloggerin ilmoitussivulle? Löytyiskö sun blogi facebookista, josta sitä olis helppo seurata? Jos ei löydy, niin liitä blogisi sinne ihmeessä, tää on niin lukemisen arvoinen blogi! 🙂

  Niin ja en muuten pystykkään maalaamaan kukkatelinettä tässä kuussa vielä, kun autotalli täyttyi miehen sukulaisen tavaroista ja ulkonakaan ei vielä pysty maalaamaan, kun vuoronperään tulee lunta ja vettä.

  Vieläkin oli jotain asiaa, mutten enää muista. Banneri on hieno! Jatka samaan malliin vaan 🙂

  Tykkää

  • Hahaa, ikäkaima! Mitenkähän mä olen onnistunut vaikuttamaan aikuiselta, kun livenä tulee aina päinvastainen ilmiö. JAMK:n vaihtarit, joiden kanssa on viime aikoina tullut opiskelujen puolesta pyörittyä, taas ovat pääsääntöisesti paljon nuorempia, ja usein kuulen, ”ettet sä millään voi olla JO 27.” Hih! Hauskasti menee päinvastoin täällä blogissa. Voihan se olla siitäkin, kun olen tainnut jossain mainita Supertytön olevan 2008 syntynyt (6-vuotias) ja olen niinkin nuorena kuin 21-vuotiaana saanut tulla hänelle äidiksi.. ehkä joku voisi olettaa minun olevan sen vuoksi vanhempi. En tiedä. 🙂 Enkä ottanut yhtään pahalla, melkeinpä päinvastoin.

   Ja voi eii, rumisäänestys oli niin oiva! Osanottajat ja kommentit! >:D Ajattelin tässä keväämmällä laittaa uuden vaihdon pystyyn, kunhan blogi selviää edes vähän paremmin tolpilleen tästä alustamuuttokaaoksesta. Google ja feedit eri lukijoineen tuntuvat olevan aika pyörryksissä, vaikka kaikkien nettitutoriaalien mukaan Bloggerista muuttamisen piti olla simppeliä ku mikä. N. 30-40 muuttoon käytetytyn tunnin jälkeen alan vähitellen epäillä. Nohh.. Kyllä se tästä vähitellen tokenee, voiton puolella ollaan jo! 🙂

   Muuton myötä on varmasti tuo Bloggerinkin lukija sekaisin, kun syötteen url muuttui alustan myötä. https://neuloojapurkautuu.net/feed/ on nykyään se url, jolla näitä minun hapatuksia voi reaaliaikaisesti seurata. 🙂 Uusi ajatus tuo FB-sivu, en ole tullut edes ajatelleeksi sitä tälle. Hmm.. harkitsen! Ja voi että lämmittää mieltä kuulla, että viihdyt täällä! Tuolla mä nyt vedänkin hymy naamassa koko loppuviikon. 😛

   Totta, nämä eivät ehkä just varsinaisesti ole niitä parhaita kelejä maalaushommiin, jos on autotalli poissa pelistä. Haasteella ei ole mitään aikarajaa, tee vaan ihan kiinnostuksen ja mahdollisuuksien mukaan. 🙂

   Kiitos banneritempistä! Vanha alkoi jo tympäisemään ja alustamuutto vaikutti just sopivalta saumalta päivittää sitäkin. 🙂

   Tykkää

   • Nyt muistin, mikä se unohtunut asia oli! Oon aina nimittäin luullut, että sun blogin nimi ”purkautuu” sana liittyy myös käsitöihin ja niiden purkamiseen/purkautumiseen 😀 Kiva nyt tajuta, että tällä onkin käsityö-aiheen ulkopuolelta merkitys 😀

    Tykkää

   • Haa, yllättävä monimerkitys! Se tuntui enemmän kuin sopivalta minulle, joka todellakin puran niitä töitä (se on lapsesta asti ehdottomasti ollut mun juttu), ja toisinaan vauhkoan muista kuin neuleasioista. 🙂

    Tykkää

  • No nyt on ainakin niitä! Et ehdi tekemään muuta kuin haastumaan, näemmä, jos se minusta on kiinni 😀 Joo, vastahan tässä aletaan vähitellen päästä elämisen makuun!

   Tykkää

 2. Oi ihana! Superkiitos, mahtava haaste ja mahtavan kauniita sanoja – ja kun vielä tulee yhdeltä omalta suosikilta, niin tässähän vaan tanssahtelee ympäri toimistoa. Anteeksi jos vaikutan sekopäiseltä. Olen sitä! 😀

  Tässä vaiheessa haluan sanoa myös, että mahtava banneri, sekä uusi että vanha. Mutta uusi on vielä mahtavampi, kun se on noin hienon keltainen.

  Tykkää

 3. Uu, tää vaikuttaa mielenkiintoiselta, pitääpä yrittää täs lähipäivinä paneutua tähän. 🙂 Kiva postaus kyllä, näitä on mukava lueskella. Pääsee vähän niinku tirkistelemään toisen elämää, silleen hyvällä tavalla. 😀

  Tykkää

  • Tätä oli tosi kiva tehdä, joskin sain tapani mukaan upotettua siihen useamman tunnin. Miten voi olla niin vaikeaa esim. valita kuvia! Tällainen tirkistely olkoot aivan ookoo 🙂 Minustakin on ollut kiva nähdä, ketkä minun hengenruokaa oikein kirjoittaa! Harmi, kun minusta ei ole juurikaan kuvia. Olisi ollut maukasta laittaa nuoruuden rasta- ja lävistysmateriaalia. 🙂 Tai no, jotain lävistyksiä on noissakin, mutta eivät juuri näy. Kaikelta on tullut näytettyä!

   Tykkää

 4. Sulla on täällä hauska blogi, ja rumasukkaäänestys oli aivan loistava! Yllätyin että olitte innostuneet ihan tekemällä tekemään rumia sukkia, mulla niitä tulee välillä ja ihan yrittämättä 😀

  Tykkää

   • Olepa hyvä 🙂 Minulla on aivan sama fiilis sinun blogista! Aivan loistava löytö. Ja mietin vieläkin sitä kirjoitustasi ”feministiäidin dilemmasta.” Enemmän mahtuisi minusta maailmaan saamiesi kommenttien kirvoittamaa keskustelua.

    Tykkää

  • Oi, kiitos! 🙂 Kohta tulee uudet rumisvaihdot, joten et ole missannut mitään! 🙂 Haha, kyllä niitä rumuusasioita putkahtelee aina vähän tahattomastikin.. Silti oli kiva pykäistä vaihto, joka on kuin oodi rumuudelle! 😀

   Tykkää

 5. Ihana kuulla, että oon saanu kommentilla siulle hymyn huulille 😀 Ja joo tosiaan, kiitos kovasti haasteesta, mut mie oon tehny tän jo vähän aikaa sitte 🙂

  Tykkää

  • Hah, olipa sitten tosiaan jo aikakin tehdä tämä! Monenakohan päivänä väsäsin, kun en vaan osannut päättää kuvia. Kiva tehdä vaihteeksi tällaisiakin postauksia. 🙂

   1986 – :D/

   Tykkää

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s