Ensimmäiset villasukkani raameissa.

Muistatteko vielä nämä tässä puolitoista vuotta sitten (khöm) postauksessa esiintyneet villasukat? Niiden kohtalosta on pitänyt kirjoittaa jo vaikka kuinka kauan, mutta Nyt kyllä otan ja -haasteen myötä vasta sain nämä sanat ulostumaan!

1-DSC_2220

Päätin, että jos kerran jotakin muistoarvoltaan suurta, mutta käyttöarvoltaan mitätöntä aion säilyttää, haluan laittaa sen esille mieluummin kuin unohtaa vuosiksi laatikon pohjalle pyörimään!

ekatsukatNyt sukat ovat eteisen seinällä kunniapaikalla ja muistuttavat päivittäin, että jostakin täytyy aina aloittaa. Kukaan ei ole seppä tahi neuloja syntyessään.

Täydellinen tilaisuus tarjoutui kuin itsestään toisena opiskeluvuotena tehdyn kouluprojektin myötä: sain Kehystämö-Galleria Patinalle puuhaamistani mittatilaustyövaatteista kiitoksena kehystyttää mitä tahansa. Ensin mietin, että olisin kehystyttänyt Jälkeläisen piirustuksen meidän perheestä. Mutta sitten muistin nämä sukat ja tiesin, että kyseessä on ”nyt tai ei koskaan” -henkinen tilaisuus.

Onko teillä vastaavia, muisto- tai symboliarvoltaan mittavia esineitä, joilla ei kuitenkaan oikeastaan ole enää varsinaista tehtävää?

Advertisements

2 kommenttia artikkeliin ”Ensimmäiset villasukkani raameissa.

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s