Nyt kyllä otan ja: Osa 1.

No niin, blogi on nyt pakannut laukkunsa ja muuttanut pysyvästi Louhen webhotelliin. Kirjoittaja on asiasta varsin innoissaan ja mielissään, pääseehän tässä nyt tekemään tiluksilleen kaikennäköistä uutta. Erityisesti makustelisi ottaa viimeinkin työn alle peruskoodaustaitojen opiskelua. Ties vaikka ulkoasuun tulisi jossain kohti jotakin itsekyhästyä muutosta. Saa nähä!

Muuton ei periaatteessa pitäisi vaikuttaa teihin, mutta hihkaistaa ihmeessä, jos joku homma ei pelitä, niin yritän ratkoa.

Viime viikolla haastoin porukkaa ottamaan roikkuvia asioita haltuun ja otin myös itse muutamasta kopin.

muut sukat1.) Ensin paikkasin kolme paria räytyneitä villasukkia. Puikot istuvat minun käteen keskimäärin paremmin kuin neula, joten kokeilin Cookie A:n tyyliä ja umpesin pari reikää neulomalla.

paikatNeulomalla korjatut reiät päkiässä. Kantapäässä parsimus.

holeIlo ei kuitenkaan ollut pitkä, sillä sukka pyki ensimmäisessä kenkäkäytössä kaksi aimoreikää lisää. Huoh.

2.) Päätin kuitenkin samalla reipastua ja opetellä viimeinkin silmukoimaan nyt niinku oikeesti. Vahvistin hiutuneita kohtia langalla ja totesin, että ois ihan kauheen kiva, jos tää meillä asuva tyyppi ei enää päästäisi sukkia reiälle asti, vaan ottaisi neulan kätöseen ja puikkisi vahvikelangat hyvän sään aikana.

polvi3.) Paikkasin myös polvet leggingseistä ja sammakkohousuista. Voittoa.

Muutama haasteen teemaan menevä homma on tässä työn alla, mutta niistä lisää myöhemmin!

Miten teidän muiden haasteet etenee?

Advertisements

8 kommenttia artikkeliin ”Nyt kyllä otan ja: Osa 1.

  • Sitä se oli minullekin, kunnes nyt! Ei ollu paha. Mutta hei, löysit uuden alustan postaukseen, hienoa! Saanko kysyä, millä luet blogeja? En nimittäin itse saanut tätä näkyviin esim. Feedlyssä.

   Tykkää

  • Sitä se oli minullekin, kunnes nyt! Ei ollu paha. Mutta hei, löysit uuden alustan postaukseen, hienoa! Saanko kysyä, millä luet blogeja? En nimittäin itse saanut tätä näkyviin esim. Feedlyssä.

   Tykkää

 1. Ilmoittelen tämän tähän ny. Tää postaus tuli kiltisti Feedlyyn vanhalla syötteellä, mutta ei uudella, jonka eilen lisäsin. Nyt en kyllä osaakaan kertoa mikä on se osoite, koska Feedlyn käyttötaito… Feedlyssä kyn syötteen avaa, nin otsikon kohdalla on hoverina neuloojapurkautuu.wordpress.com ja itse postin puolella postauksen otsikon alla feedinä vanhempi nitkunkitkun.blogspot.com. Että en sitten ole varma, kummasta ne Feedlyyn kimpoavat. Toivottavasti jollakin tavalla selkiää 😀

  Tykkää

 2. Ilmoittelen tämän tähän ny. Tää postaus tuli kiltisti Feedlyyn vanhalla syötteellä, mutta ei uudella, jonka eilen lisäsin. Nyt en kyllä osaakaan kertoa mikä on se osoite, koska Feedlyn käyttötaito… Feedlyssä kyn syötteen avaa, nin otsikon kohdalla on hoverina neuloojapurkautuu.wordpress.com ja itse postin puolella postauksen otsikon alla feedinä vanhempi nitkunkitkun.blogspot.com. Että en sitten ole varma, kummasta ne Feedlyyn kimpoavat. Toivottavasti jollakin tavalla selkiää 😀

  Tykkää

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s