Nyt kyllä otan ja -haaste.

Välteltyäni muutaman päivän paria pientä korjausompelua, tuli mieleeni kyhäistä uusi haaste: TEE JOTAIN, MITÄ EI OLE TULLUT TEHTYÄ, VAIKKA ”ON KYLLÄ OLLUT MIELESSÄ!” Onko muilla sama, että joka kerta jonkun roikkuvan homman hoidettua tulee aivan hillittömän hykerryttävä olo? Sen haluan haasteen myötä laittaa kiertämään.

Toteutettava asia voi olla ihan mikä tahansa: hammaslääkäriajan varaaminen, soitto ystävälle pitkästä aikaa, lankojen päättely. Ihan mikä hyvänsä juttu, josta olet huomannut sanoneesi tai ajatelleesi, että ”Pitäisi kyllä <asia tähän!>” Ja sitten kerro meille muille, kevenikö taakka vai sydämistyitkö haastaneelle, että mokoma ryökäle, minkä laittoi tekemään!

Haasteen säännöt:

 1. Valitse kolme roikkuvaa asiaa ja hoida ne. Asiat voivat olla mitä tahansa suuruusluokkaa. Pääasia, että ne ovat jostain syystä jääneet tekemättä ja ehkä vaivaamaankin.
 2. Kerro niistä ja mainitse myös, keneltä olet haasteen saanut.
 3. Haasta muita, jos tuntuu siltä.

Haasteeseen ovat ilman muuta tervetulleita osallistumaan kaikki, mutta aloitan nimeämällä nämä viisi:

PS. Ei ihan oikeasti ole sitten pakko!

Advertisements

40 kommenttia artikkeliin ”Nyt kyllä otan ja -haaste.

 1. No tottakai on pakko! Ainakin yllytyshullun ;). Ja saapahan 3 asia kondikseen eli perästä kuuluu. Eka rasti hoituu alta heti huomenissa. Tai ehkä jo tänään..

  Tykkää

 2. No tottakai on pakko! Ainakin yllytyshullun ;). Ja saapahan 3 asia kondikseen eli perästä kuuluu. Eka rasti hoituu alta heti huomenissa. Tai ehkä jo tänään..

  Tykkää

 3. Ehdottomasti osallistun! Pitäisi kyllä maalata vanha kukkateline! 🙂 Tämän haasteen saa varmaan yhdistää tuohon omaani Bloggaajan haaste 31:n? 🙂 Menisi siinä ensi kuussa hyvin kaksi kärpästä yhdellä iskulla 😉 Tai siis itseasiassa kolme 😀

  Tykkää

  • Onpa kiva kuulla, että tälle oli tilausta! Pitää kyllä myöntää, että itseänikin alkoi heti napostelemaan esim. tuo kukkamullan vaihtaminen vähän enemmän. Tosi vähän kyllä.

   Tykkää

  • Onpa kiva kuulla, että tälle oli tilausta! Pitää kyllä myöntää, että itseänikin alkoi heti napostelemaan esim. tuo kukkamullan vaihtaminen vähän enemmän. Tosi vähän kyllä.

   Tykkää

 4. Ou nou, nyt iskit kyllä varsinaiseen suoneen. Mä olen ihan päällikkö näissä ”pitäisi, mutta nyt ei ehdi” – jutuissa. Mulla on rästissä siis kaikki, ihan kaikki. Joten mukana satavarmasti. Saanpahan edes kolme hommaa hoidettua.:) Kiitos!

  Tykkää

 5. Paluuviite: ENSIMMÄISET VILLASUKKANI RAAMEISSA. |

 6. Paluuviite: ENSIMMÄISET VILLASUKKANI RAAMEISSA. |

 7. Paluuviite: VILLIKKO-VAIPPAHOUSUT + BETA-OHJE. |

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s