Molempiin suuntiin neulotut sukat.

Aina ei huvittaisi, mutta joskus vaan pitää. Jälkeläiseltä oli loppua sukat, joten tartuin viitsimättömyyttäni haaroista ja otin erääseen illanviettoon välineet mukaan. Langanlopuista sikisi hyvä mieli ja sukkapari. Usein kyllä kannattaa tehdä asioita, jotka ei heti huvita.

Mutta jännästi elin taas menneessä ja tein sukista yhtä raitaa liian lyhyet. Varpaista aloitetut on kuitenkin onneksi tosi kätevä purkaa oikeasta kohdasta saksilla, joten valkoisen pätkän lisääminen ja jälleen parin sinisen myttysen neulominen uudeksi kärkikavennukseksi oli yhtä iloa. Otsikko ei siis viittaa mihinkään uuteen, fänsiin tekniikkaan. Eihän noista mitkään kukkaset tullut, mutta ihan soivat pelit.

raitasetAnarkistilapsen aamupala-asento.

Advertisements

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s