Lumihuippuhuivi.

Joku aika sitten sain kaavionkehitysvimman keskellä yötä ja tein ihan jopa mallitilkunkin! Mikä vinkeintä, Kantapää keskellä kämmekästä -blogissa oltiin keksitty sama tai hyvin samanoloinen kuvio näemmä melkein samaan aikaan! Yhtenevät neuleajatukset.. jännä! Inspis lähti minulla mummolta saadusta, veljensä lampaista 60-70-luvulla (?) kehrätystä langasta, jota oli juuri sopivasti pieneen huiviin. Halusin siihen ehdottomasti pitsiä. Jotakin graafista teki kuitenkin mieli, ja kun juuri oikeanlaista pitsiä ei netistä pienellä haulla löytynyt, päätin puuhata kuvion itse.

kokohuivi

 

Jos Kantapää keskellä kämmentä -blogissa kuviossa oli vuoria, niin nämä ovat lumihuippuja?

Puikot: 4.5 mm
Lanka: Mummolta
Menekki: 85 g
Muuta: Kuvio on jaollinen 12 silmukalla, ja loin silmukat mäihällä kahdentoista ryppäissä. Nyt kun laskin, niin huivissa on yhteensä 12 toistoa eli 144 silmukkaa. Yritin estää reunarullauksen neulomalla pari kerrosta nurjaa ennen ja jälkeen kuvion, mutta olisi näköjään vaatinut jonkun muun toimenpiteen.

siksakYösyömmen kaavio. Toistettava kuvio on merkitty tuolla kivalla värillä, joka on sininen tai violetti katsojasta riippuen. Minusta ehkä violetti.

Advertisements

4 kommenttia artikkeliin ”Lumihuippuhuivi.

  1. Sinunkin säärystimet olivat jotain ihan vertaansa vailla olevaa! 😉 Jännästi kuitenkin meidän työt ovat aivan erilaiset, vaikka kuvio on hyvin samanlainen! 🙂

    Tykkää

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s