Arvonnan voittaja!

¡Hola! Eihän sitä aattona tullut mitään arvottua, kun meni päivä työhommissa, siirtymissä ja itse joulunviettelyssä. Onnettaremme äiti ei ole tapansa mukaan ollut aina muistava Fortunan ollessa käytettävissä, joten Ruminta Sukkaa äänestäneiden kesken suoritettava arvonta toteutettiin ensin ilmoitetusta poiketen Random.orgissa.

Kuudentoista äänenantajan joukosta omavalintaisten kokoisten pyöröpuikkojen voittajaksi pulpahti yhdeksäs kommentoija – Neiti Säie! Onnitteluja ja fanfaareja! Sinua on lähestytty sähköpostilla. 🙂

Tät-tärä-tää!

Rumimmiksi sukiksi olitte valinneet Sokkiksen neulomat karvavarsisukat ja voi että minua hihitytti sukille antamanne kommentit! Just sinä, olet ihan mielettömä, kuten Jälkeläisellä on tapana ilmaista. 🙂 Tehdään ehdottomasti jossain vaiheessa uusi vaihto! Tämä ottaa vaihdossa mönkään menneistä asioista onkeensa ja tekee parhaansa, että vaihto sujuisi ensi kerralla jouhevammin. Olen ihan ihmeissäni vieläkin, miten kiva juttu tämä kaiken kaikkiaan olikaan! Kiitos kaikille osallistuneille ja äänestäneille, teitte siitä sen!

Advertisements

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s