Laa-laa-laatikoita.

Neulekytö kähisee taas voimallisesti ja vie naisen mennessään! Näyttäisin heti, mitä on tekeillä, mutta musta lanka ja 11W lamppu -yhdistelmäkombinaatio saa odottamaan vähän myöhempään. Sen sijaan voin näyttää muiden ottamia kuvia!

Olen viehättynyt rakastunut ajatukseen laatikkomaisista neuleista. Olen ehkä viimeinkin keksinyt, millaisia neuleita haluaisin käyttää! Se on suuri voitto. Alettuani neulomaan kuusi vuotta sitten enemmän urakalla olen kerta kerran perään pettynyt ja purkanut kilokaupalla, kun ei vaan ole natsannut. Joskus on ärsyttänytkin, kun neuloja ei voi itselleen tehdä puseroa, jota ei väkisinpitäisi, kun tuli tehtyä ja sitten purkaisi pois. Mutta nyt minä myönnän, että olen yrittänyt tehdä malleja, jotka eivät ole olleet yhtään minun näköisiä. Että jos olisi joku kysynyt, ostaisinko sellaisia neuleita kaupasta, niin en ostaisi, vaikken osaisikaan itse tehdä! Mutta nyt minä ehkä tiedän, millaista tällä hetkellä haluan ja minkä kanssa pitää! Voi että toivon saavani pian jotain alulle!

c84a2-valkeatKuva

Pinterestini on viime päivinä täyttynyt ylisuurista laatikkoneuleista. Sileän neuleen lisäksi erilaiset pintaneuleet ja palmikot kiinnostavat.

d4d7f-pitsiKuva

Olen aika varma, ettei pitsikään olisi liian tyttömäistä, jos sen yhdistäisi harkitun malliseen neuleeseen ja rentoon alaosaan. Se onnistunee, eihän minulla olekaan kuin farkkuja ja tuulihousut.

0a807-palmikkoKuva

Pudotettujen silmukoiden käyttäminen kiinnostaisi kovasti myös. Kolahtaako teille yhtään?

PPS. Oletteko osallistuneet Missä neuloimme kerran -blogin Jämälankavillasukkajoulukalenteriin? Osallistuisin heti, mutta kun ei ole riittävästi ohuita sukkalankajämiä! Ja itse asiassa voi olla hyväkin olla ottamatta lisähommia ennen vuodenvaihdetta. Olen kuullut, että kaupan alalla on huisketta tähän aikaan vuodesta..

Advertisements

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s