Sienimetsäläinen.

b2058-sy_002
Haastetta emännöivät Silmukan saalistus ja Pipon ytimestä

Kääk, yhtäkkiä lokakuu! Syyskuun Silmukan ytimestä -haasteessa oli teemana ”sienimetsällä” ja tavoilleni uskollisena taivutin käsitettä hieman. Sienimetsästä tulee mieleen sammal, sammalesta alpakka ja alpakkaa oli mm. pinkkinä. Ja jos hirvimetsällä on koodiväri myssyköissä, niin kyllä sienimetsälläkin. Tiiä, mikä mörkö veisi, jos ei pahaa-aavistamaton sienestäjä erottuisi metsän puista!

b46b8-_dsc5690

Malli: Rikkeä muistellen
Drops Alpaca
Muuta: 80 s, neulottu ainaoikein kääntämällä sm + 1s kohdalla.
Puikot: 3.5 alareunassa, 4.5 muussa myssyssä?
Menekki: 82 g

8283c-koppaPS. Muuttounclutterointi edistuu ja kuin varkain olen onnistunut vuoden aikana tuhoamaan laatikollisen lankaa! Suurin osa on neulottu ja joitain olen laittanut eteenpäin. Ennen näitä laatikoita oli täynnä kolme ja nyt kaikki pörriäiseni mahtuvat yhteen lootaan. 🙂 Vuoden lupauksettomalla-todo -listalla oli ajatus neuloa kerä viikossa eli 2,6 kiloa vuodessa. Tällä hetkellä puikoista ja koukusta on kulkenut läpi 2050 g eli 736 g uupuu vielä. …Njoo, ihan mahdollista, kai. Katotaan ny. En edelleenkään lupaa mitään.

b1ec8-remppa

PPS. Tapetit irtoavat edelleen ja tänään on vuorossa maggar! Kiitos kaikille edelliseen kommentoineille! 🙂 Ei oo helppoo, mutta viikon päästä on tämäkin ähertäminen jo pelkkä muisto vaan, joten eiku innolla kimppuun!

Advertisements

7 kommenttia artikkeliin ”Sienimetsäläinen.

 1. Oi kuinka ihanan pirteä pipo! Myöskin noi korvikset pisti silmään. Oletko tehnyt ne itse? Hienot on! 🙂 Niin ja kiitos kun osallistuit haasteeseen :)Aika paljon olet saanut lankaa kulumaan! Itellä on vielä se kilokin vajaana! Tosin tämän vuoden aikana kilon saan varmasti lankaa neulottua! Mitään tavoitetta ei ollut, sillä en vuoden alussa tiennyt yhtään mitä tahtia neulon. Yhtä kaikki olen tyytyväinen siihen kiloonkin 😀

  Tykkää

 2. Oi kuinka ihanan pirteä pipo! Myöskin noi korvikset pisti silmään. Oletko tehnyt ne itse? Hienot on! 🙂 Niin ja kiitos kun osallistuit haasteeseen :)Aika paljon olet saanut lankaa kulumaan! Itellä on vielä se kilokin vajaana! Tosin tämän vuoden aikana kilon saan varmasti lankaa neulottua! Mitään tavoitetta ei ollut, sillä en vuoden alussa tiennyt yhtään mitä tahtia neulon. Yhtä kaikki olen tyytyväinen siihen kiloonkin 😀

  Tykkää

 3. Kilo neulottua lankaa on ihan sikana, 20 kerää ja silleen!Korvikset ovat Katriinan Kaupasta, mutta aika helppohan näitä olisi itsekin väkertää. Monesti on ollut mielessä hakea askarteluliikkeestä pohjia ja liimata romua pintaan, mutta ikinä ei tule sitäkään tehtyä. 🙂 Piposta tuli kyllä yllättävän kiva. On ollut joka päivä päässä. Vähän menee pyöräilykypärän alla myttyyn, mutta mitäpä tuosta. 🙂

  Tykkää

 4. Kilo neulottua lankaa on ihan sikana, 20 kerää ja silleen!Korvikset ovat Katriinan Kaupasta, mutta aika helppohan näitä olisi itsekin väkertää. Monesti on ollut mielessä hakea askarteluliikkeestä pohjia ja liimata romua pintaan, mutta ikinä ei tule sitäkään tehtyä. 🙂 Piposta tuli kyllä yllättävän kiva. On ollut joka päivä päässä. Vähän menee pyöräilykypärän alla myttyyn, mutta mitäpä tuosta. 🙂

  Tykkää

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s