Tapetit koreiksi, eiku.

Pikapäivitys, jossa näytetään Anttilan Verona-langan muuntuminen koreiksi ja palataan työn äärelle.

893e3-molemmatPieni kori tukkajutuille ja sivellinpurkille päällinen.

a7eda-korissaPinnei, ponnareit. Kyllä työ tiiätte.

22463-tapettiMutta nyt äkkiä tämän pariin. Isännöitsijällä oli eri ajatus siitä, mikä on neutraali tapetti, joten pari viikkoa on kaikkien vapaahetkien ohjelma täällä, sanoisinko, selvillä. Hyvät tapetinpoistovinkit otetaan vastaan. (Niin ja minustakaan tuo tummanharmaa ei ollut tapetteja valitessani ”neutraali” ja kuvittelinkin selviäväni muutossa vain sen vaihtamisella samanlaiseen valkoiseen kuin muuallakin kämpässä, mutta toisin kävi! Myös tuo valkoinen on liian päällekäyvä saadakseen jäädä seinille. Mutta tykkäsin tapeteista joka päivä ja joka hetki oli kaiken arvoinen!)

Advertisements

8 kommenttia artikkeliin ”Tapetit koreiksi, eiku.

 1. Ihania koreja, tommoset tulee aina tarpeeseen. Ite riipasin kaverin kämpästä tapetit veks, valeltiin tapetit poistoaineella, 10e purkki ja riitti reilusti koko huoneeseen. Lähti sillä aika vauhilla eikä tarttenu hikoilla.

  Tykkää

 2. Sumutepulloon vesi+fairy sekoitusta ja ankaraa kastelua. Mä olen tässä parin vuoden aikana ehtiny jo melko monta seinää riisua tapeteista ja tuo on aina paras vaihtoehto ollu. Kunnon sumuttelu, puoliskotunti odottelua ja kokeillaan lähtiskö irti. Jos ei, niin lisää sumuttelua ja odottelua. Fairy liuottaa aika hyvin liisteriä, ja on halpaa. 😀

  Tykkää

 3. Onneksi on ollut pieni apulainen vesipensseliin kanssa auttamassa. Ei nimittäin meinaa itse ehtiä edes tarpeeksi kastelemaan, kun on niin ahnas työstämään isoja alueita, että kuivuu jo toisesta päästä! 😀

  Tykkää

 4. Olkkarin seinät tappelin mattopuukkoviillotus/jäjentämispyörärei'itysmenetelmällä ja saippuavedellä, mutta työkaveri kehui tapetinpoistoaineen niin täysin, että hommasin pöntön sitä. Tuntuu toimivan tällaiselle isojen alueiden työstäjälle paremmin, kun ei kuivu niin nopeasti. Voiton puolella ollaan jo!

  Tykkää

 5. On kyllä aikamoista hommaa tämä. Nyt on puolitoista viikkoa mennyt tapetinpoistoon, mutta onneksi maaliviiva jo häämöttää! Enää 12,5 % eli puolikas seinä urakasta jäljellä! 🙂 Jee, ensi viikolla pääsee taas harrastamaan muutakin!

  Tykkää

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s