Ostan aikaa – teen hupun.

Toivun parhaillaan huolellisesta ja pitkästä neulepläähistä. Neuletakittaisi ja jemmaa pienennyttäisi, mutta en ole millään keksinyt hyvää projektia. Päätin aloittaa pienestä ja ostaa lisää miettimisaikaa. Neuloin viime syksynä valmistuneeseen Shalomiin hupun. Sain neulonnasta yli jääneet langat pois varastosta ja takistakin tuli paljon kivempi.

66044-huppu1

3b75b-huppu2

 Joko pitää olla?

f9c54-huppu3Vähän hassun näköinen kulmio se on takaa katsottuna, mutta ihan kelpo kuitenkin.

Huppu on tehty kaikessa helppoudessaan niin, että reunasta on poimittu 58 silmukkaa ja tehty sopivantuntuisen verran ikään kuin muotolaskosmaisia lisäyksiä oikeilla kerroksilla aloittaen ne muistaakseni 14 silmukan päässä etureunoista. Lisäykset tein neulomalla 15. (ja seuraavalla kerralla 16., 17. jne.) silmukan etu-, taka- ja etureunasta, jolloin jokaisella oikealla kerroksella lisääntyy yhteensä 4 silmukkaa. Tämä muotolaskos teki hupustä sopivan leveän, mutta lanka loppui harmillisesti jättäen jälkeensä liian lyhyiden hiihtareiden efektin. Parempi silti nyt, yhtä kaikki!

Kuvista kiitos Rokkitähtinörtille.
Advertisements

7 kommenttia artikkeliin ”Ostan aikaa – teen hupun.

  1. No joo, on tämä nyt kivempi! Enää puuttuu pitoilmat. 😛 Ja totta muuten tuo, mitä sanoit. Vähäsen on alkanut jo vähitellen neuleetkin nyt kutkuttamaan!

    Tykkää

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s