Äitienpäiväkakkupirtelö.

Tuumin, että kyllähän nyt äitienpäivänä kakku pitää olla ja kävimme Jälkeläisen kanssa toimeen. Ideoimme kakun kotoa löytyvistä aineksista ja otimme työvaiheista kuvia, sillä idea hienoimpia paistamis- ja jäädytystekniikoita vaativasta herkusta tuntui jo ajatuksena olevan niiiin blogimatskua, olihan makujen määrä olla liitto paahteista mantelia voisessa pohjassa ja täyteläistä banaani-mustikkajäädykettä.

Mutta ihan hyvin voi kakunpäällisen nauttia pirtelönäkin. Jos vaikka joltakin sattuisi syöksymään se pohja pitkin keittiötä.

42672-pohjaTämä ei VOI mennä pieleen.

afe50-harja”No niin, juhlat oohii! Kaiiikki kottiin!”

49e24-smoothUpposi se päällinen lasistakin!

Hyvää äitienpäivää kaikille kakullisille ja kakuttomille!
Advertisements

6 kommenttia artikkeliin ”Äitienpäiväkakkupirtelö.

  1. Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut! Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn. Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fiYstävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

    Tykkää

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s