Riittääkö leikkuujäte todisteeksi?

Ensinnäkin pahoittelut kaikille, jotka ovat odottaneet rumasukkavaihdon koontipostausta! Nyt alkaa olla kaikki kuvat ja tarinat kasassa ja pian saatte uida niissä, kunhan vielä saan huomisen koulurutistuksen pois alta!

Keväällä ei oikein ole ollut neuleisesti tuottavia luentoja (tai muitakaan.) Ja aina, kun olisi joku sopiva tilaisuus ottaa neule mukaan, ei ole ollut mitään kesken eikä aikaa selailla ja inspiroitua! WHAT! Tarkoittaako tämä nyt sitä, että joudun aloittamaan jonkun ikuisuusprojektin, jota voi aina jatkaa näissä tilanteissa? Pitääkö minun sitten oikeasti aloittaa se Still light, jonka ykkösversio meni talvella meni talvella ihan ruikalle? Kai se on vaan.
Itse asiassa jemmassa ei oikein ole enää sellaisia lankojakaan, jotka juttelisivat minulle yhtään. Olen neulonut oikeastaan pelkästään stäässiä ainakin vuoden ja nyt alkaa näyttää siltä, että joutuu melkein pakosti langanostohommiin saadakseen inspiraationsa keristä.
Mutta ei tämä nyt aivan toivotonta onneksi ole! Silmukan saalistus ja Pipon ytimestä -blogit kehittelivät yhteisprokkishaastelun, joka vähän kirvoitti enemmän käsityömielelle! Toukokuun haasteen aiheena on ”lintu” ja minähän käpsäkästi kaksi kärpästä yhdellä huidolla, kun tein Jälkeläisen kaverin synttärikorttipohjan tirppa-ajatuksin. Ei vaan sen vertaa säteillyt, että olisi valmiista kuvan. Voi tosin olla, että käytän lintuinspistä jossakin tulevassa työssä vielä, saa nähdä!
7efca-lintu1
 Riittääkö linnun muotoinen leikkuujäte todisteeksi haasteen suorittamisesta?
Käytin joululahjaksi saatua lasinalusta sapluunana. Vihkoon on kirjoitettu Jälkeläisen toiveesta onnittelut kaverille, jotka hän sitten siirsi omalla fontillaan korttiin. Hyväksytäänkö, jos en muuta lintuista saa tässä kuussa tehtyä?
Advertisements

16 kommenttia artikkeliin ”Riittääkö leikkuujäte todisteeksi?

 1. Ei huolta, kyllä tämä hyväksytään haasteen suorittamiseksi 😀 Ainakin haaste selkeästi aiheutti sen verran suuren inspiraation, että sen valmiin työn kuvaaminen unohtui (eikös se siitä johtunutkin? 😉 ) ja jos me pystymme haasteellamme aiheuttamaan tuon luokan innostusta ja inspiraatiota, emme voi olla kuin otettuja 🙂

  Tykkää

 2. Ei huolta, kyllä tämä hyväksytään haasteen suorittamiseksi 😀 Ainakin haaste selkeästi aiheutti sen verran suuren inspiraation, että sen valmiin työn kuvaaminen unohtui (eikös se siitä johtunutkin? 😉 ) ja jos me pystymme haasteellamme aiheuttamaan tuon luokan innostusta ja inspiraatiota, emme voi olla kuin otettuja 🙂

  Tykkää

 3. Totakai hyväksytään! Ideana olikin juuri mitä Silmukan saalistaja sanoikin, että saataisiin ihmiset inpsiroitumaan ja kunhan aihe näkyy edes jollakin tavalla lopputuloksessa 🙂 Mahtavaa kun osallistuit! Pysy kuulolla seuraavan kuun haasteeseen 😉

  Tykkää

 4. Ääää, missä on sun meiliosoite? Mun sukkaraportti on vielä hoitamatta, viime viikot on ollut vähän blogiväsymystä. Ja pitikö kuva olla saaduista vai lähetetyistä sukista?

  Tykkää

 5. Ääää, missä on sun meiliosoite? Mun sukkaraportti on vielä hoitamatta, viime viikot on ollut vähän blogiväsymystä. Ja pitikö kuva olla saaduista vai lähetetyistä sukista?

  Tykkää

 6. Kuvat vastaanotetuista sukista oli ajatuksena. Että jos on vaikka vaihtajilla ollut tosi eri kokoiset jalat, niin saa kuvat oikeankokoisissa käpälissä. 🙂 Meili on neuloojapurkautuu@gmail.com. Täälläkin on ollut vaikka sun mitä puuhaa ja tämäkin blogi on ollut suorastaan heitteillä. 😦 Huomenna aloitan uuden elämän! 😀

  Tykkää

 7. Kuvat vastaanotetuista sukista oli ajatuksena. Että jos on vaikka vaihtajilla ollut tosi eri kokoiset jalat, niin saa kuvat oikeankokoisissa käpälissä. 🙂 Meili on neuloojapurkautuu@gmail.com. Täälläkin on ollut vaikka sun mitä puuhaa ja tämäkin blogi on ollut suorastaan heitteillä. 😦 Huomenna aloitan uuden elämän! 😀

  Tykkää

 8. Jee, kiitos! Oikeastaan tekisi mieli tehdä vielä yksi toinenkin lintuinen asia, mutta en ole varma, ehtiikö enää tähän kuuhun! 🙂 Odottelen joka tapauksessa jo seuraavaa haastetta. 🙂

  Tykkää

 9. Jee, kiitos! Oikeastaan tekisi mieli tehdä vielä yksi toinenkin lintuinen asia, mutta en ole varma, ehtiikö enää tähän kuuhun! 🙂 Odottelen joka tapauksessa jo seuraavaa haastetta. 🙂

  Tykkää

 10. Paluuviite: SILMUKAN YTIMESTÄ: RUSETTI. SISÄLTÄÄ KESÄTOPPITUTORIAALIN. | Neuloo ja purkautuu

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s