Juuria, sydän.

Kuukauden kestänyt neulebyöö tuntuu väistyvän sitä mukaa, kun kouluhommat etenee. Pitää niistäkin sitten täällä kuiskia, kunhan tulevat näytettävään vaiheeseen.

Reipastuin ja aloitin viimeinkin Sokkopöllön Sydänjuuret-sukat. Tuntuu jostain syystä kummalta neuloa ohjeen langasta ja vieläpä samasta väristä. Mutta tämä on juuri se täydellinen turkoosi. Maija on muuten kivaa lankaa, mutta se tuntuu hieman halkeilevan pitsiä synnytettäessä eli tiukempi kierre ei välttämättä minua haittaisi. Mutta kaiken kaikkiaan olen sitä mieltä, että Maijassa ja paksummassa Janne-versiossa on oiva hinta-laatusuhde ja mahtavat värit!

ac111-sydc3a4njuuretIntiaaninimi: välttää toisen sukan syndrooman.

Rumasukkalaiset: Kunhan saatte kutimenne toimitettua ja vastaanottamanne kuvattua, voitte laittaa tarinaa ja materiaalia osoitteeseen neuloojapurkautuu@gmail.com. Puoliviralinen deadline on huomenna, mutta ihan omaan tahtiin vaan! Teen kollaasin sitten, kun kaikki on kasassa. 🙂

Advertisements

13 kommenttia artikkeliin ”Juuria, sydän.

 1. Ooh mikä väri! 🙂 Itsellä hyppäsi rumien sukkien jälkeen puikoille aika värikästä lankaa ja se tuntuu todella piristävältä! 🙂 Tekisi mieli joskus tuota kaimalankaakin yrittää neuloa 😉

  Tykkää

 2. Ooh mikä väri! 🙂 Itsellä hyppäsi rumien sukkien jälkeen puikoille aika värikästä lankaa ja se tuntuu todella piristävältä! 🙂 Tekisi mieli joskus tuota kaimalankaakin yrittää neuloa 😉

  Tykkää

 3. Tuo on nimenomaan maailman parhain turkoosi. Ja lanka on hinta-laatusuhteeltaan oivaa, kesti minullakin TODELLA ahkeraa käyttöä parisen vuotta (konepesuineen), ennen kuin kuluivat päkiöistä puhki. 🙂

  Tykkää

 4. Tuo on nimenomaan maailman parhain turkoosi. Ja lanka on hinta-laatusuhteeltaan oivaa, kesti minullakin TODELLA ahkeraa käyttöä parisen vuotta (konepesuineen), ennen kuin kuluivat päkiöistä puhki. 🙂

  Tykkää

 5. 🙂 Meillä oli parini kanssa tasan samankokoiset jalat, joten olisi ollut sama kuvata tekemänsä rumikset neulojansa jaloissa. Mutta alunperin siis ajattelin, että olisi reilua antaa sytirumille sukille edes sen verran tasoitusta, että jos vastaanottajalla on vaikka neljä numeroa pienempi jalka, niin sukat ovat kuvassa 15 minuuttia julkisuutta saadessaan edes käyttäjälle oikean kokoiset. 😀

  Tykkää

 6. 🙂 Meillä oli parini kanssa tasan samankokoiset jalat, joten olisi ollut sama kuvata tekemänsä rumikset neulojansa jaloissa. Mutta alunperin siis ajattelin, että olisi reilua antaa sytirumille sukille edes sen verran tasoitusta, että jos vastaanottajalla on vaikka neljä numeroa pienempi jalka, niin sukat ovat kuvassa 15 minuuttia julkisuutta saadessaan edes käyttäjälle oikean kokoiset. 😀

  Tykkää

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s