Peitetikillä.

Sain vihdoinkin varaosana peitetikkisaumuriini sen vaihdettavan muovipalikan, joka peittää siepparit! Hävitin koneen mukana tulleen joskus vuosia sitten muutossa enkä ole tuntenut tarvetta ottaa asiakseni hankkia korvaavaa ennen kuin nyt. Koneella kun on voinut ommella peitetikkiä siepparit näkyvillä viuhuen, mutta kyllä rennompaa on tekeminen niiden ollessa piilossa, kun ei tarvitse jännätä kankaiden tai sormien karkua koneistoon.

Korjailin ensi töikseni joululomalla ompelukoneella tehtyjen paitojen päänteitä joustavammiksi, tässäpä:

82248-paita2Tähän paitaan vaihdoin vähän virkeämmän värisen kantin, kun hihoihin mätsäävä oli niin tylsä.

3cc96-paita

Tämänkin kurautin uusiksi peitetikillä. Vielä vähän hakee se paikkaansa, mutta koko ajan tuntuu varmemmalta. 🙂

d5272-paita3Ja tämä jo joululomalla pääntietä vaille valmiiksi entänyt paita pääsi viimein päätökseen. Löysin isän luota soiron tuota punaista vuosikertanuotticollegea ja tuli tunne, että sitä on jossakin ehdottomasti käytettävä! Koko vaatteena se olisi varmasti ollut sillä huonolla tavalla retro, joten mietin pääni puhki, mihin se sopisi. Ekokeskusreissulta kaapattuun mustavalkoiseen se tuntui istuvan ja Jälkeläinen oli paidan nähtyään aivan innoissaan! ”Nyt mäkin voin oppia laulamaan, kun siinä on tämmöset rivit!” Näki siis ilmeisesti nuottiviivaston miehustassa. 🙂

Advertisements

6 kommenttia artikkeliin ”Peitetikillä.

  1. Paluuviite: 1+1=PAITA. | Neuloo ja purkautuu

  2. Paluuviite: KIERRÄTETYT PIKAPAIDAT. | Neuloo ja purkautuu

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s