Tunnustus ja tapojani.

Silmukan saalistaja muisti minua tällaisella pokaalilla. Kiitos! 🙂 Tehtäviini kuuluu nyt siis kertoa viisi oudoiunta tapaani ja jakaa palkinto eteenpäin 15 inspiroivalle blogille. Tälle kertaa kuitenkin olen tosi, tosi tylsä ja jätän palkinnon tähän, sillä hän oli jo muistanut niin kovin monia minunkin lemppareista. Haluan kuitenkin henkisesti antaa sen ainakin kaikille, jotka tuolta sivupalkistani löytyvät!

En tiedä, miten outoja nämä tapani ovat, mutta tapoja ainakin. Tässä:

1. Näen joka paikassa naamoja kaiken aikaa eli minulle on vuosien mittaan kehittynyt lähes yliherkkä Faces in places -tutka. Elämä ei ole enää samanlaista kuin ennen.

facePossu koululta. Samoista ovista löytyy myös kivoja ankkoja ja elefantteja. 🙂

2. Minusta on aina tosi tärkeää, että kattila on oikean kokoisella levyllä ja jos se on vähänkin epäkeskosti, koen velvollisuudekseni oikaista sen. Tapa juontaa juurensa seiskaluokalle. Muistan vieläkin kotsankirjan havainnollistavan kuvan hukkalämmöstä.

3. Tämä ei varsinkaan mikään outo tapa, mutta tapa kuitenkin. Jätän lautaselle aina viimeiseksi suupalaksi niitä parhaita juttuja, koska olisi ihan liian antiklimaattista päättää ateria yhtään vähempään.

4. Jos vieraassa paikassa on vessapaperirulla niin päin, että paperi tulee alhaalta, saatan joskus ihan vain itseäni varten kääntää sen toisin päin ja palauttaa sitten entiselleen. Se vain tuntuu niin oudolta, jos paperi tulee alta. Ja on tärkeää palauttaa alkuasetukset, koska en halua uhmata isäntäväen toimivaksi havaitsemia vessapaperitapoja.

5. Kammoan pieniä sähköiskuja. Tai ehkä ennemmin sitä, että tiedostan liian tarkkaan, mistä voi tulla valokaaret näpeille. Kävelen yleensä melko nopeasti, jolloin perässä tulevat ihmiset lähestulkoon törmäävät minuun koululla, kun lamaannun Jamkin käytävien väliovien edessä. Kammo on onneksi ahkeran harjoituksen tuloksena hieman lieventynyt. Työskentelen nimittäin vaateliikkeessä, jossa on metalliset pöydänpinnat ja muovipusseihin yksittäispakatut vaatteet pahvilaatikoista purettavana. Inhoan napsuja niin paljon, että maadoitan aina itseäni lantiolla metalliseen pöytään purkaessani pahvilaatikoiden sähköistämää vaatekuormaa lattialta.

Advertisements

6 kommenttia artikkeliin ”Tunnustus ja tapojani.

 1. Haaa! Mäkin oon harrastanut tuota maadoitusta! Lantio kiinni metalliin ni ei napsu 🙂 Tuli nimittäin kerran olkavarsista sellaset *RÄPS* napsahdukset ja tuntu tosi häijyltä.. Ja se sattu ihan töissä, potilassänkyä pedatessani 😀

  Tykkää

 2. Tuli tuosta maadoituksesta mieleen…Olin nuorempana töissä tietokoneita kasaavassa elektroniikkaliikkeessä. Kasatessa meidän piti oikeasti maadottaa itsemme. Uskoisin, että se voisi toimia sinulla töissä. Me laitettiin maadoitukseksi ranteeseen sähköjohtoa, jonka kupari koski ihoon. Johdon toinen pää kiinnitettiin lämpöpatteriin.Samankaltainen voisi toimia niin, että se toinen pää kiinnitetään patterin sijaan esimerkiksi teräspöytään tai metallisiin kärryihin.En ole ihan satavarma toimiiko, mutta tuo voisi toimia. 🙂

  Tykkää

 3. Itekin teen 1stä. Esimerkiksi sauna puuseinä on minun silmissäni täynnä erityisesti susien naamoja. Neljättä kohtaa teen puoliksi, sillä en koskaan palauta rullaa alkuperäiseen asentoon, korjaan sen vain oikeaan. 😀

  Tykkää

 4. Heidi Y ja Hanna1: Lantio auttaa useimmiten! Vaatteita purkaessa tosin napsuu joskus vaatteiden läpi lantioon, kun sitä sähköä vaan kehittyy niin paljon niistä laatikoista. Mutta parempi sekin kuin ”ylläri”rätkyt pöydästä sormille. Joo tosiaan, itsekin joskus datanomiopiskelijana maadoitin tuollaisella vipstaakilla koneita kasatessa. Enpä muistanut koko laitetta!Hanna2: Susien ja kettujen naamat ovat juuri niitä yleisimpiä oksankohdanaamoja täälläkin 🙂 Lapsena oli paras kettu huoneen katossa, mutta se on harmillisesti nykyään maalin alla :(Ja hahad tuolla jättämiselle – varsinainen viesti isäntäväelle! 😀

  Tykkää

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s