Rumasukkavaihdon parien arvonta suoritettu!

Enpä olisi uskonut, että minun flunssapäinen ajatus Rumasukkavaihdosta lähtisi näin hyvin tulille! Kiitos kaikille osallistujille, asiasta tiedottaneille ja vaihtopostausta kommentoineille – olette ehkä ihan ykkösiä!

Osallistujia ilmoittautui kaiken kaikkiaan kahdeksan eli mehän saadaan tosi monta paria hirveitä sukkia tehtyä ja vaikka kuinka paljon kaamolankoja käytettyä!

Arvoin parit niin, että laitoin kaikki osallistujat taulukkoon ja jokaisen numero oli rivinsä numero. Arvoin sitten Random.org-generaattorilla sillä logiikalla, että ensimmäinen arvottu numero meni ykkösriville, toinen kakkoselle jne. ja kun kone arpoi jo käytetyn numeron, arvoin uuden. Tällaiset parit sain aikaiseksi!

93217-arvottavat

Parit ovat siis blogilinkkeineen seuraavanlaiset:
groomeri ja minä

Kaikilla osallistujilla on siis blogi, joten kävisikö niin, että ottaisimme itse niiden kautta yhteyttä pareihimme? Näin saataisiin pidettyä reaaliaikaisesti yhteyttä kaveriin, kun ei ole välikäsiä matkalla. 🙂

Kunhan parin sukan koko tulee tietoon, päästään hommiin! Nyt niitä hirveimpiä väriyhdistelmiä ja lankoja kehiin, pistetään pahintamme! Rumuusodotukset ovat korkealla!

edit: Ai niin. Voisiko sukkien vastaanottaja näpätä uusista, kauheista sukistaan kuvan ja lähettää sen minulle kollaasipostausta eli rumuusäänestystä varten? 🙂 Vastaanottaja siksi, että on sitten edes oikeankokoiset sukat, vaikka muuten ovatkin törkeät. 🙂
Sähköpostini on siis neuloojapurkautuu@gmail.com.

Advertisements

6 kommenttia artikkeliin ”Rumasukkavaihdon parien arvonta suoritettu!

  1. Uuhlalaa, loistavaa! Mun päässäni kypsyy jo mahdollisimman karmea pintaneulekin mätsäämään hirveistä hirveisempiin lankoihin. Vitsi kun nyt vaan ehtis viikonloppuna aloittamaan!

    Tykkää

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s