Väripataa.

Viime viikko vierähti flunssassa ja kerrankin enemmän kotona ollessani tuli mieleen, että nytpä lankaa värjään ja höyryhengitän huuruja. Näin:
 varit
 Apteekin elintarvikevärejä. (Joiden nimeä en meinaa muistaa millään. Typografiasta ja putkilon muodosta johtuen ensimmäisenä tulee aina mieleen Labello.)
73149-4_vc3a4rivesi
Ensimmäiset murut väriä padassa. Diffuusio ❤
dd686-lila
Puhtaanvalkoinen Gjestal Østlandsgarn – väri ei oikein napannut kunnolla kiinni. Sinistä ja punaista väriä.
afc40-sininen
Liotuskuvan vaaleanharmaat Gjestal Siljat. Sinistä ja himppa punaista. Tästä lieneekin pian tulossa jotain.
a71b1-violetti
Ehdoton lemppari, jolle kuvan sävyt eivät tee oikeutta: Syklaaminpunainen Gjestal Janne sinisen liemen jälkeen. Lankaa on vielä jemmassa ja mietin, pitäisikö tätä värjätä vähän enemmänkin kuin nämä kaksi kerää. Syvä violetti, nam ❤
Advertisements

10 kommenttia artikkeliin ”Väripataa.

 1. Kieltäydyn sitten potemasta luksuslankahalvausta, kuten eräs kommentoija Berenice's hair -blogissa asiaa kutsui, ja neulomaan tuosta violetista pian jotain! 🙂 ..Ja voe kiitos kuvakehuista! Itsestään on aina tosi hankala a) ottaa kuvaa ja b) olla otettavana, koska vielä pahempaa. Aina tuntuu, ettei näytä itseltään ja plääh, mutta kai se kuuluu asiaan. 🙂 Ei ole huonompi sinunkaan! 🙂

  Tykkää

 2. berenike: Ja äkkiä! :)Neiti Säie: Joskus vuosia sitten värjäsin vihreällä sukkalankaa (Seiskaa) ja se kyllä kesti yllättävän kivasti. Väri kului (yllättäen..) pohjasta ajan saatossa aika vaaleaksi, mutta vaikka pesin sukkia armotta koneessa, väri ei lähtenyt sukista kokonaan. Tietty se sellaisessa myllytyksessä haalistui jonkin verran. Näitä lankoja en kuitenkaan ajatellut nakata koneeseen. Olivat sellaiset rymysukat ne. 🙂 Odotan itsekin mielenkiinnolla, miten näissä värit kestää. Etenkin, jos teen esim. pipoja, jotka näkevät auringonvaloa. Kunhan saan jotain valmiiksi, voisin jopa laittaa kalenteriin merkinnän ja tehdä neuleesta ”Mitä kuuluu?” -postauksen. 🙂

  Tykkää

 3. enkulin käsityöt: Tämä oli kyllä oikein kivaa läträämistä! Kunhan kevät ja kesä tulee, aion viimeinkin ottaa kasvivärjäyksen kokeiluun. :)Riikka: Kokeile ihmeessä! Varsinkin mikrossa on helppoa, jos on sopivan pieni määrä lankaa. 🙂

  Tykkää

 4. Heh, kiitos 😀 Mutta oon ihan samaa mieltä tuosta kuvaamisen vaikeudesta. Itse kun niitä ottaa, niin voi hyvin räpsiä niin monta, että edes yksi on kiva. Muuten en kyllä tykkää kameran edessä olla, jos siellä takana on joku muu. 🙂

  Tykkää

 5. Paluuviite: LISTA VUODELLE 2013. EI LUPAUKSIA. |

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s