Harj – khhrrrhhk. Harj.

Aivan oikein arvasit! Nyt puhutaan autoharjasta. Työstäessäni eilen lumia auton päältä tarmokkaasti ajattelin, että on jotenkin epäilyttävän mukavaa hommaa tämä. Ja tajusin, että se on se joululomalla ostamani väline sen tunteen takana. Siitä se parempi asenne hommaan kai sitten muutenkin.

926db-raappa1

Aah, kaksi raaputuspintaa vihreässä päässä ❤ Harjaksistakin on tajuttu tehdä niin jämäkät, ettteivät ne taivu ihan heti nuoskalumen edessä. Fiilistelin harjaa ikuistaessani sitä eri kulmista ja palasin työn pariin. Mutta sitten tapahtui taas olemus!

9e130-raappa2

Harjasta jäi käteen pelkkä musta osa ja vihreä unohti itsensä katolle. Olin jo ehtinyt ottamaan monia kuvia ja fiilistellyt, miten mukava onkaan päästä kertomaan blogissa tästä apurista. Huomasin vain ajattelevani ”Kuinka sopivaa” pidellessäni molempia kappaleita käsissäni.Mutta sitten tajusin, että osien eroaminen on kaikki osa suurta suunnitelmaa! Ne on tarkoituskin voida uudelleen- ja liittää! Nyt ei ainakaan tarvitse kenenkään päjöttää tumput suorina työnjohdossa muiden puhdistaessa autoa, vaikka olisi moniakin ihmisiä ns. Mikkeliin mänössä! (On näet kaksi varaharjaa autossa minulla.)

Mites teillä? Onko harjausasiat kunnossa?

Advertisements

3 kommenttia artikkeliin ”Harj – khhrrrhhk. Harj.

  1. Eip tartte miettiä moisia, kun ei ole omaa autoa 🙂 (Puhumattakaan, että olis varaa siihen) .. Miehen autoa aina välillä harjailen, jos lähdetään vaikka kauppaan.. Se on kivaa puuhaa, auton putsaaminen lumesta 🙂

    Tykkää

  2. Kyllä, kunnossa on. Viisihenkisessä perheessä kolme tai neljä on aina innokkaina harjailemassa, ja kun aikani kuuntelin harjavuorotaistoja (ja jonotin harjavuoroa), ostin auton pullolleen harjoja ja lumilapioitakin. Jopa siinä määrin että siippa yrittää aina välillä viedä ”ylimääräistä roinaa” autosta kellariin… Siis kesken talven!!!

    Tykkää

  3. Heidi Y: Oma auto, kallein auto!Päivityksiä: Eeeii kesken talven voi kyllä laittaa yhtään harjaa pois autosta! Niille käy aina jotain, jos on tasan tarvittava määrä! 😀

    Tykkää

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s