Suihk, suihk!, että pääsen..

..aloittamaan näistä Milliinin Lootus-lapasia! Ensin aion saada valmiiksi tilaus-Eliinan ja/tai tytön raitatakin. Oottakee mua, langat!
db8cb-pinkkipihlaja
Kirjava kerä Kirjavasta Kerästä (heidän värjäämäänsä sukkalankaa, mahd. Nallea. Rusehtavanvihertävät Nallet Kaliumdikromaatin pihlajaväripadasta.
Blogi ei hiljene, mutta päivittely hidastuu hieman, sillä palaan parin tunnin päästä opiskeluarkeen. Toivottavasti se tarkoittaa paljon luentoja eli neulomista!
Advertisements

5 kommenttia artikkeliin ”Suihk, suihk!, että pääsen..

  1. Mä oonkin ihmetellyt, että herranjestas kun tätä tekstiä tulee taas vauhdilla 😀 Että mitäs mitäs, mutta nythän se selvis 🙂 Ja on muutes nättejä lankoja!

    Tykkää

  2. Heidi Y: Joo, otin kunnon loppukirin lomailussa ja viimeiset 3 päivää keskityin aivan muihin kuin kouluasioihin ja olin vain kotona. ❤ Paitsi kirjoitin kyllä työharjoitteluraportin, mutta sitä einyt lasketa. 🙂 Teki hyvää!berenike: Haluaisin ihan kamalasti päästä jo tekemään! ..Joutuu ehkä pienen varaslähdön tekemään. Jos minä vaikka vähän joustinta. Äh! Muut työt, valmistukaa pois alta!

    Tykkää

  3. Heidi Y: Joo, otin kunnon loppukirin lomailussa ja viimeiset 3 päivää keskityin aivan muihin kuin kouluasioihin ja olin vain kotona. ❤ Paitsi kirjoitin kyllä työharjoitteluraportin, mutta sitä einyt lasketa. 🙂 Teki hyvää!berenike: Haluaisin ihan kamalasti päästä jo tekemään! ..Joutuu ehkä pienen varaslähdön tekemään. Jos minä vaikka vähän joustinta. Äh! Muut työt, valmistukaa pois alta!

    Tykkää

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s