Blogivuosi 2012.

Muut ovat tainneet tehdä bloginsa vuosikertomuksen lähempänä vuodenvaihdetta, mutta vasta nyt muutaman päivän kodin rauhassa kodin rauhassa oleilleena päätin minäkin liittyä joukkoon. Mitä ei kollaaseista näy, on joukko uusia lukijoita viime syksystä alkaen! Kiitos teille kaikille! Teette tästä vielä hauskempaa. 🙂

700cb-toukokuuToukokuussa löysin 2011 valmistuneiden lapasten postausluonnoksen ja julkaisin sen melkein niine hyvineen. Kävin Katriinan Kaupassa ja löysin täydellisen läppärilaukun ja olipa minulla vielä polkkatukkakin.

42ad0-tv

Kesäkuussa tajusin heivata telkkarin ja mylläsin juhannuspäivät kotia uuteen järjestykseen asian tiimoilta. Blogiin kirjoittelin näemmä varsinaisen vimma-avautumisen aiheesta ja lupasinpa ennen ja jälkeen -kuvia. Katsotaan, jos tänä vuonna.

Heinäkuukin meni työharjoittelussa eikä blogissa tapahtunut oikein mitään. Ihmettelin vain Jälkeläisen innostusta Poppamiehen kastsikkeisiin.
6504c-1elokuuBlogissa alkoi tapahtumaan käsityöjuttuja vasta elokuussa. Kokeilin tikulla muurahaispesää ja aloitin varovasti tiskiräteistä. Neuloin pari hattua, innostuin repimään äidin vanhan lakanan, kurkkasin Keskeneräisten Koriin ja tartuin toimeen. Purin pari neuletakkia ja muita töitä. Kärvistelin kynsilakkahuuruissa tuunatessani korkkareita. Kaikkein jännintä elokuussa oli kuitenkin aloittaa kansantanssi!

46206-2syyskuuSyyskuussa tuhosin jämiä virkkaamalla pari pientä koria, tein Jälkeläiselle Tähkäpää-peruukin (tai ainakin jotain sinne päin), löysin nukkaleikkurin kätevyyden, esittelin pingotussysteemini ja järjestin ensimmäistä kertaa arvonnan. Sain viimein tehtyä Devin Townsendille Ziltoid-hatun, mutta lähettäminen jäi tämän vuoden tehtäväksi. Näytin teille syyskuussa myös, miten virolaisessa Käsityö-lehdessä oltiin tehty mehupurkkilompakoita ja valmistauduin syksyyn neulomalla lapselle kaulurin apinoiden värit lempihuivista. Saatoin loppuun myös vähän yli vuosi sitten aloitetut raitasukat.

77595-3lokakuuBlogi sai oman domainin lokakuussa. Virkkailu jatkui ja sain valmiiksi maton ja Keskeneräisten Korista löytyneen patalapun. Neuloin myös viimein Eliina-huivin loppuun sekä tuhosin varastosta mustaa Smartia Glaistig-säärystimiin. Innostuin mohairista ja nypyistä ja niistä syntyi Tiina-hattu. Pohdin lankadominanssia ja kaipasin vinkkejä, joilla lähentyisimme elokuvien kanssa. Tekaisin myös mausteisia pähkinöitä tanhuporukalle.

 

4eea6-4marraskuuMarraskuussa oli hiljaisempaa, mutta sain valmiiksi elokuun purkulangoista Shalom-neuleen, joka on ensimmäinen käyttökelpoinen neuletakkini! Hävitin monia lapasia (4 kpl?) ja neuloin tilalle uudet. Jälkeläinen sai Superhelpon syyspipon.

ca96a-5joulukuuJoulukuussa innostuin afrikkalaisista kukista, virkkasin viimeinkin kylpyhuoneeseen mustikansävyisen maton, tein tytölle keränlopusta lapaset ja neuloin Eliina-huiville kaveriksi Rikke-hatun ja sain settiin sopivat rasat joululahjaksi. Innostuin myös ompelusta todella pitkän tauon jälkeen! Siitä tosin bloggasin vasta tammikuussa, mutta tämä meneekin nyt innostuksen ajanlaskun mukaan. 🙂 Niin, ja pyörittelin paleompia kookospullia jälleen tanssiryhmälle.

Advertisements

3 kommenttia artikkeliin ”Blogivuosi 2012.

  1. Voi että, kiitos! Ja kiitos vielä täälläkin tunnustuksesta! Palaan siihen asap. Ks. paluu arkeen. Kuin myös on oma blogisi ahkerassa luennassa täälläpäin. 🙂 Ja ole hyvä vaan kukkarosta 😛

    Tykkää

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s