Miniatyyrilapaset.

Luonnoksia on jonossa näköjään seitsämän, mutta kaikista puuttuu joko kuvat tai aika niiden viimeistelyyn. Pakko tykätä joulunalusajasta, kun kaikki koulutehtävät kasaantuvat! Vaan olen hinkuttanut hommia niin kovasti, että näillä näkymin saan pitää pari päivää lomaa jouluna. Ja kyllä – aion saada niiden aikana edes pari postausta julkaisukuntoon!
Tässä on kuitenkin pikapäivityksenä eilen Jälkeläisen tilaamat ja tänään luennolla valmistuneet lapaset hälle. Lapasia jännittää aina neuloa jämistä, niitä kun on hankala aloittaa kärjestä ja tehdä varsia langan loppuun asti. Jotenkin maagisesti onnistuin kuitenkin mitoittamaan keränlopun niin, että jäljellä jäi täsmälleen päättelyiden verran. Je!
19e26-freedomit
 Lanka: Twilleys of Stamford Freedom spirit, 100 % villa
Puikot: 3.5 mm
Silmukoita 28.
Koko <5-vuotias
93867-freedomit3
 Teen yleensä lapasten kärkikavennukset niin, että neulon kämmenen puolella 1s ja sitten kavennukset. Kämmenselän puolella kavennan heti reunassa. Näin saan lapaset kaareutumaan pienesti kouran mukaan.
02f21-freedomit2
Tämän pätkävärjätyn langan lopputuloksesta pidän! Olen alkanut yhä enemmän arastamaan liuku- ja pätkävärjäyksiä.
Advertisements

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s