Guacamolea.

Sain neulottua Shalomin viimeiset silmukat toissailtana. Päädyin äkkiarvaamatta harvinaiseen tilanteeseen: Ravelryssä ei ollut yhtään työtä kesken. En tuudittautunut ensiajatukseen tyhjästä kanvaksesta, sillä muistin kertoneeni teille ufotynnyrin sisällöstä. Päätin, että ensin teen ne ja vasta sitten uusia asioita. Olin kutkuttavan lähellä rehelliseen nollatilanteeseen pääsemistä ufojen kanssa. Olimme kuitenkin viikonlopun äitini luona ja jotain piti saada tulille tynnyrittä, joten pistin puikoille mustaa. Siitä lisää myöhemmin.

Kotiin päästyäni kaivoin tynnyristä oitis Rokkitähtinörtin patalapputekeleen. Lankaa oli jäljellä vielä puolet, mutten halunnut tehdä kahta. Sitä paitsi kaksinkertailla Fabelilla virkattu lappu tuntui liian ohuelta. Niinpä purin ensimmäisen ja otin toiset kaksi lankaa kerältä. Nelinkertaisena homma toimi jo paljon paremmin ja tuossa tuokiossa sainkin jo päätellä lappusen. Sopivaa sikäli, että RTN:n (kulahtaneet) patikset ovat muuttokamoissa piilossa.
a9b79-dsc_3251
Lanka: 4-kertainen Drops Fabel, 151 Guacamole
Koukku: 5 mm Novitan kimalleasia (ajoi asiansa oikein hyvin)
Malli: impro.
Menekki: tasan kerä.
Guacamole-lanka on ostettu n. tammikuussa, kun olimme erityisen uutuudenviehättyneitä avokadon mahdollisuuksista. Oli sillä hetkellä lankakaupassa jotenkin tosi vitsikästä tämä, joskaan ei kaunista. Saattaa itse asiassa olla myös viimeinen kerta, kun hankin lankaa varta vasten patalappuun, ellei jossain tule vastaan vaikka kurkku- tai punajuurisalaattia. Tuleeko teille äkkiseltään mieleen muita ruokalajilankoja?

Sovelsin silmukkamäärät virkatessa ja ihan kiva tuntui tulevan. Tekele kyllä meinasi raivoisista lisäyksistä huolimatta pyrkiä kupille, joten opettelemista riittää vielä. Lankaa jäi hieman uupumaan viimeisen ks-kerrokselta, mutta eipä tuo haittaa. Kiinnitin lenkin vasta kahden silmukan päähän saadakseni reilun aukon aikaisekssi, minua kun niin tympäisee aina täsmätä ja ährätä lappuja naulakkoon.

Ja siitä tynnyristä.. Olen hyvin iloinen, sillä jäljellä on enää kissanhirvitys ja hepanteko! Ukkitakki, Gilmore-liivi, turkoosi pipo, siistitty Amelia-takki ja ystävän hattu ovat kaikki päätyneet takaisin kerälle. Ukkitakista on kehkeytynyt nappeja vaille Shalom ja Eliina-huivi on saatettu valmiiksi. Tuuletan!

Advertisements

3 kommenttia artikkeliin ”Guacamolea.

  1. Mulle tulee tosi monista langoista mieleen kaikki herkut, niinko jäätelöt tai karkit. Tai sitten jotkut juomat, niinko viinit tai kola. Kiva guacamole-pannulappu, siihen vielä vähän nachoksia seuraksi 😉

    Tykkää

  2. Niin tosiaan, siitä yhdestä vihreänpunertavankukertavasta matostakin sanoit, että persikkajäätelö! Pitäisikö tehdä seuraksi kolmionmallinen nacholappu :PHerkut toimivat minulla joskus siltoina väriyhdistelmistä pitämiseen – en oikein lämmennyt keltaisen ja ruskean yhdistelmälle ennen kuin mielleyhtymöin sen banaanisuklaaseen ja Da Capoon. 🙂

    Tykkää

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s