Pingotuksesta.

Joskus aina törmää netissä mietiskelyihin, kuinka huiveja ynnä muita voisi pingottaa. Vastauksissa vilahtaa aika usein sänky tai yöksi petarin alle jättäminen ym. kekseliäät temput. Ajattelin näyttää teille, kuinka asia meidän huushollissa hoituu. Uretaanilevyt ovat hyödyllisiä.

bebb3-dsc_3145-001

Vapaalla ollessaan pingotuslevyt ovat salakähmäisesti…

1758a-dsc_3147

…vetäytyneet valeasuihin ja väijyvät esittäen muka tauluja.

9398b-dsc_3151

Kunnes urhea neulojamme paljastaa niiden todellisen olemuksen, hah-haa! Siinä on huivin parempi valmistautua akupunktuuriin.

Advertisements

6 kommenttia artikkeliin ”Pingotuksesta.

  1. Olipa kiva, että kävit blogissani kommentoimassa, siksi minäkin löysin tänne. Ihana blogi sinulla on, ryhdyin heti lukijaksikin. Hyvä vinkki tuo pingotusalustan piilotus tauluksi, minä olen pingottanut siellä petarin alla…

    Tykkää

  2. Toi on ihan älyttömän hyvä idea! Harmi, etten ole se henkilö, joka päättää mitä seinille laitetaan meillä. 😛 Itse olen käyttänyt vanhaa hyvin rumaa patjaa, joka ei todellakaan kaunista sisustusta ja nyt viimeaikoina ylimääräistä petaria.

    Tykkää

  3. Kiitos 🙂 Pingotus oli kyllä aina vähän soveltamista ennen kuin tajusin kolmisen vuotta sitten uretaanilevyjen mahdollisuudet 🙂 Jonnekin pitäisi ehkä kerätä sellainen yleinen vinkkilista, jossa olisi kaikki tyylit petareista uretaanilevyihin 🙂

    Tykkää

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s