4x to-do.

Satuin jo jokin aika olemaan blogikierroksella raidalliset villasukat [rav] jalassa, joten nappasin haasteen mainiosta Missä neuloimme kerran -blogista.

Tehtävänäni oli listata neljä asiaa to do -listaltani. Oli yllättävän vaikeaa rajata niin tiukkaan, sillä suunnitemia tuntuisi aina olevan vaikka miten.

1. Kylmän ilman kamat Jälkeläiselle.

48b71-makkara

Yritin löytää jotain aiheeseen liittyvää pikkunäppärää kuvaa googlettamalla ”makkara liian pienessä kuoressa.” Petyin antiin.

Neulojan lapsi on virunut kesän aikana yli metriseksi (alkaa siis olla jo ihan hyvän mittainen meidän suvun mittakaavassa :P), joten pieneksi on jäänyt niin sukkia, lapasia kuin villavälihaalarikin eikä toinen kaulurikaan jäisi toimettomaksi. Haalarin ajattelin yrittää soveltaa itse, joten jos tulee hyvä ja jos muistiinpanot toimivat, saatte asiasta vihiä.

2. Shalom.


d2823-dsc_3012

Ennää toinen hiha ja ranneke ensimmäiseen. Napit kiinni ja voilà! Tiirailin muuten eilen muistiinpanojani moaduksista ja Knote oli tehnyt tepposet hävittämällä kerrosten numerot ja ne *:stä *:een -tähdet. Selvitän asiaa ja vahinkojen laajuutta.


3. Eliina-huivi.

Todistettavasti ainakin yritän! Kuvan on napannut Ddargas Kaliumdikromaatista JAMKOn kahviossa. Myös minä olen sitä mieltä, että parasta AMK-opiskelussa.

Muutama rivi reunuskaaviota vielä. Vaklasin Ravelrystä, että viime syyskuussa on tämä aloitettu. Ehkä ensi kuun loppuun mennessä valmista?

4. Valtaosa kodin matoista tehty itse.

55674-dsc_3115

Tästä matosta kerronkin pian lisää. 🙂

Päästyäni virkkauksen makuun olen alkanut unelmoimaan kurjien nukkatekokuitupyörylöideni korvaamisesta käsin virkatuin. Ei aikarajaa.

Ihan hirveästi olisi tehnyt mieli listata myös syksyn aikana kouluun tehtävä tuotantoprojekti. Saattaa olla, että se saa hetken blogikuuluisuutta lähiaikoina, mikäli asiat eestyvät toivotulla tavalla.

Minäkin haluan haastaa porukkaa. Haastein teidät, jotka olette nauraneet tänä viikonloppuna!

Advertisements

Yksi kommentti artikkeliin ”4x to-do.

  1. Krhm, mä en sais mitenkää rajattua käsityöaiheista to do listaa vain neljään asiaan. xD Ufoja nurkat täynnä ja suunnitelmia sitäki enemmän…Shalom näyttää herkulta, odotan innolla sen valmistumista.

    Tykkää

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s