Arvottaisiinko vähän?

Hej på alla!

Hetkeen en ole ehtinyt työstämään blogia enkä juuri neuleitakaan, sillä koulunalku, äitijutut ja tanhut ovat tenhonneet kovin. Kuitenkin teitä kivoja on jo yli 20 (!!!) tuolla alanurkan laatikossa, vau! Jokaista teitä ja ilman muuta muitakin lukijoitani haluan kiittää ajastanne. Tuntuu todella mukavalta, että käytte piipahtelemassa. 🙂

Blogissa ei ole vielä juhlittu mitäänvuotissynttäreitä eikä kyllä muitakaan merkkipaaluja, mutta oisko vaikka kivaa, jos ihan pian täyttyvän 10 000 lukukerran tai tuon maagisen 20 käyttäjäraatilaisen kunniaksi arpoisimme jotain? Tai vaikka, koska on iltapäivä? Tai ihan muuten vaan, jos ei satu olemaan iltapäivien ystävä. Heitäkin varmasti on.

Mutta arvottaisiin kuitenkin vaikka lankaa.

4e4e3-dsc_3093-001

Kuten nämä kaksi n. 50g vyyhteä tätä italialaista, 60-luvulla kehrättyä tiukkakierteistä 100% sukkavillaa, jonka Kirjava Kerä värjäsi ja sitten minulle myi pari vuotta sitten. Edit: Lanka on hyvin ohutta, suosittelisin 2-2,5 mm puikkoja.

Osallistujilta toivoisin ajatuksia kommentteihin siitä, mistä tykkäätte ja mitä haluaisitte lukea enemmän. Haluaisin tarjota vastinetta ajallenne mahdollisuuksieni rajoissa. 🙂

Esimerkki-Ellin osallistuminen voisi näyttää tältä: ”Kivoi neuleita niingu jees, mut sais olla sillee enemmän maaseutupoliittista näkökulmaa niissä ja punajuurireseptei kans ja kissanpentuja ^_^”

Arvon voittajan random.orgin generaattorilla tai käsin, mikäli osallistujia on kourallinen. Voittajalle sitten molemmat kerät lähetän.

Saako arvontaan toivottaa onnea vaikka onko siinäkin sama sääntö kuin kukista kiittämisessä ja kalaonnen toivottamisessa? Jos saa, toivotan.

MUOK: Arvonnalla on varmaan hyvä olla päättymispäiväkin. Olkoon osallistumisaikaa ensi viikon lauantaihin ja pidettäköön arvonta sunnuntaina. 🙂

Advertisements

18 kommenttia artikkeliin ”Arvottaisiinko vähän?

 1. Minulle muiden käsityöblogit toimivat ”idealaatikkona”. Sen vuoksi en oikein osaa toivoa mitään erityistä uutta. Jatka vaan samalla mallilla. Monta ideaa on sinunkin blogista ponnahtanut testattavien-listalle.

  Tykkää

 2. Ohhoh mitkä värit langoissa. Samoilla linjoilla kuin edelline kommentoija, jatka vaan samoin! Tykkään täällä erityisesti hyvistä, havainnollisista kuvistasi 🙂

  Tykkää

 3. Ohhoh mitkä värit langoissa. Samoilla linjoilla kuin edelline kommentoija, jatka vaan samoin! Tykkään täällä erityisesti hyvistä, havainnollisista kuvistasi 🙂

  Tykkää

 4. Mä selailin ja selailin tätä sun blogia ja mietin pääni puhki, että mitä kehitettävää mä keksisin. Mutta keksin vain positiivisia asioita, kuten vaikka nää sun kuvat; kivoja, värikkäitä ja inspiraatiota antavia. Mä tykkään. En mä lähtis muuttamaan kyllä mitään 🙂

  Tykkää

 5. Mä selailin ja selailin tätä sun blogia ja mietin pääni puhki, että mitä kehitettävää mä keksisin. Mutta keksin vain positiivisia asioita, kuten vaikka nää sun kuvat; kivoja, värikkäitä ja inspiraatiota antavia. Mä tykkään. En mä lähtis muuttamaan kyllä mitään 🙂

  Tykkää

 6. Moi, tykkää sun kivasta tavasta pitää blogia ja sellasesta en-ota-tätä-liian-vakavasti. Ihanat kuvat ja hauska ote. Mun suosikkikuva on ne sun vanhat sukat sieltä korin pohjalta. Arvaa mitä multa löytyy melkein samanlaiset, mut eri väreissä.Älä muuta blogia.Hyvä on.Päheet langat arvonnassa. Ihanan ärhäkät värit!Luomisen iloa. Hyvää viikonloppua.-siperoinen-PS. Mun ipanoilla ei ole tollasta Tähkäpää-myssykkää vaan selalnen missä on höyheniä. 😀

  Tykkää

 7. Iiiks, ihania lankoja!!!!!Blogisi on mulle melko uus tuttavuus, mutta ehottomasti minun suosikkeja. Itse elän käsitöitä varten ja jos nyt välttämättä haluat jotain muuttaa, niin KÄSITÖITÄKÄSITÖITÄKÄSITÖITÄ lisää. Mutta jatko samalla linjalla ei saa minua lopettamaan blogisi seuraamista ;)Suosisipa arpaonni minua!-Henna

  Tykkää

 8. Iiiks, ihania lankoja!!!!!Blogisi on mulle melko uus tuttavuus, mutta ehottomasti minun suosikkeja. Itse elän käsitöitä varten ja jos nyt välttämättä haluat jotain muuttaa, niin KÄSITÖITÄKÄSITÖITÄKÄSITÖITÄ lisää. Mutta jatko samalla linjalla ei saa minua lopettamaan blogisi seuraamista ;)Suosisipa arpaonni minua!-Henna

  Tykkää

 9. Sulla on ihan mielettömän mahtava blogi, luen jokaisen postauksen intopiukassa! En pelkästään sen takia, et saisin loistoidiksia, vaan myös ihanan lepposen fiiliksen vuoksi. Ehdottomasti parhaimpia juttuja on semmoset omaperäiset toteutukset arkeen, niinko kynsilakkaa korkkareiden pohjaan tai sit ihan vaan semmoset fiilaripäivitykset, missä kerrot, et mistä hyvä päivä koostuu – niitä jos saisi vielä enemmän! 🙂 Ihkut langat, mä keksisin vaikka mitä herkkua noista ❤

  Tykkää

 10. Sulla on ihan mielettömän mahtava blogi, luen jokaisen postauksen intopiukassa! En pelkästään sen takia, et saisin loistoidiksia, vaan myös ihanan lepposen fiiliksen vuoksi. Ehdottomasti parhaimpia juttuja on semmoset omaperäiset toteutukset arkeen, niinko kynsilakkaa korkkareiden pohjaan tai sit ihan vaan semmoset fiilaripäivitykset, missä kerrot, et mistä hyvä päivä koostuu – niitä jos saisi vielä enemmän! 🙂 Ihkut langat, mä keksisin vaikka mitä herkkua noista ❤

  Tykkää

 11. Apua, en mä keksi mitään parannettavaa. Teet mun mielestä ihanan värikkäitä käsitöitä ja kirjoitustyylisikin on hauskaa. Ehdottomasti kuulut neuleblogien parhaimmistoon 🙂 Mukavaa on myös se kuinka keksit tehdä kaikkea jännää (esimerkiksi ne mehupurkkikukkarot). En myöskään ole lukenut blogiasi niin kauaa, että osaisin tähän hätään antaa parannusehdotuksia. Jatka samaa rataa vain 🙂

  Tykkää

 12. Apua, en mä keksi mitään parannettavaa. Teet mun mielestä ihanan värikkäitä käsitöitä ja kirjoitustyylisikin on hauskaa. Ehdottomasti kuulut neuleblogien parhaimmistoon 🙂 Mukavaa on myös se kuinka keksit tehdä kaikkea jännää (esimerkiksi ne mehupurkkikukkarot). En myöskään ole lukenut blogiasi niin kauaa, että osaisin tähän hätään antaa parannusehdotuksia. Jatka samaa rataa vain 🙂

  Tykkää

 13. Paluuviite: ONNEKKAAT ARVOTTU! | Neuloo ja purkautuu

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s