Lanka-apua..?

Teiltä tuli niin hyviä vinkkejä, kun metsästin pitsin mallia, että käännyn puoleenne nytkin. Purin viimein ystävän violetin hatun, jonka lupasin neuloa suuremmaksi. Ongelma on lanka – olen sittenkin melko varma, ettei se riitä koko hattuun edes sileänä neulottuna. Hakuammuin Googleen ”novita akryylilanka” ja löysin melko nopeasti Jenikan, joka vaikuttaisi vastaavan aika hyvin tätä hattulankaa kuvien perusteella. En Jenikaan ole koskaan törmännyt itse, joten en oikein osaa arvioida, voisiko se olla samaa.

Tunnistaisiko joku tämän kuvan perusteella? Materiaali tuntuu 100% akryyliltä ja käyttäytyy polttokokeessa akryylin tavoin.

Ainahan on mahdollista kysyä ystävältä, tulisiko esim. joustimen neulominen toisesta langasta kuuloonkaan, mutta tiedän käyttäjän olevan erittäin kutittuva ja joutuisin joka tapauksessa hankkimaan akryyliä. Metsästän siis kunnianhimoisesti samaa. 🙂

19abc-1-dsc_2938

Lanka on kierretty kahdesta paksusta säikeestä.

Advertisements

2 kommenttia artikkeliin ”Lanka-apua..?

  1. Mahtavaa, kiitos tiedoista! Nyt pääsen etsinnöissä etenemään. 🙂 Saisikohan tuota joltakin, kun ei Jyväskylässä ole Halpa-Hallia.. Taidan kysäistä Novitan Neulomosta!

    Tykkää

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s