Hullusukat.

Jei, 2011 juhannuksena aloitetut sukat tulivat viimein valmiiksi! Ne ehtivätkin esiintyä jo pariin otteeseen tekovaiheessa täällä blogissakin (kerta 1, kerta 2.)

Sukkien tehtävä oli hävittää kaksi jämälankaa jemmasta. Aloitin neulomaan kärjestä, jotta voin käyttää langan mahdollisimman tarkasti. Mennäkseni yksityiskohtiin, käytän aina 8-aloitusta. Sukat on neulottu yksi kerrallaan. Sekös tämän projektin saikin muhimaan vuodeksi.. Molempien tekeminen yhtä aikaa kävi kyllä mielessä, mutta jänistin, kun pelkäsin kerien sotkeutuvan keskenään molemmista päistä aloitettaessa.

Käytin kahta esiraidoitettua Garnstudio Dropsin Fabelia niin, että neuloin kummallakin aina neljä kerrosta. Sini-vihersävyinen 677 sopii minusta kivasti karkkiväriseen 901:een. Olen täräkkä musta-harmaaseen pukeutuja, mutta villasukat saavat olla reippaat!

daf9a-1-dsc_29072,5 mm puikot.
54 s – varressa 56.
joustin 4 o, 3 n.
tiimalasikantapää.
menekki 78 g.
päätelty 2o, k2tog jouston vuoksi.

da423-1-dsc_2914Tervetuloa, sumuiset sadepäivät. Olen valmis!

Advertisements

6 kommenttia artikkeliin ”Hullusukat.

  1. Neulisti: oikein odotan kumpparikelejä!herkkujajaneulehuveja: Kiitoksia 🙂 Hullusukat ne ovat siksi, että on raitoja ihan hulluna ja värejä myös. :)berenike: syksy on kyllä parasta muutenkin – tekee mieli kääriytyä lämpimiin asioihin. 🙂

    Tykkää

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s