Teip.

Rakastan käsillä tekemistä. Neulomista, ompelua, nyt virkkaamistakin. Mutta askartelija en ole. Olen melko systemaattisesti sivuuttanut myös siihen liittyvät välineet, niin myös teipit, kunnes eilen eksyin Piipadoo-blogin ruukkupostauksesta Teipbailuihin. Hitsi vie, eihän noista voi olla innostumatta! Käykää ihmeessä tsekkaamassa osallistuneet teippaukset, mikäli ette vielä ole käyneet. Hauskoja ideoita on vaikka kuinka!

Asumme Jälkeläisen kanssa asumisoikeusasunnossa eli pysyviä muokkauksia ei voi/kannata tehdä. Teipit vaikuttavat kuitenkin oivalta ratkaisulta asumismuotoomme ja opiskelijabudjettiin!

SONY DSC

Ikkunaanhan nuo käyvät kuin nyrkki leipätaikinaan!

Pikasilmäys kotona osoitti monia otollisia teippauspaikkoja aina pattereista kenkäkaappiin ja hyllynreunoihin. Lasiseinäisestä parvekehuoneesta aka lastenhuoneesta saisi muutamalla teippirullalla heti suojaisamman estämättä silti valon kulkua. Keittiön kaapin ovien rumat listat voisi yrittää peittää teipillä. Työtasonhan olenkin jo muutossa kontaktimuovitellut ehommaksi. Valkea keittiö kokonaan vaan pakettiin! 🙂

Pitää katsella ja hetki makustella värejä ja ideoida ennen kuin teen Teippitarhalle tilauksen. 🙂 Jälkeläisen kanssa käytiin jo virtuaalisesti hiplaamassa näteimpiä värejä ja kuoseja.

Advertisements

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s