Asioista astiastoihin.

Odotellessani Jälkeläistä tanhusta pistin purkaen slipoverintekeleen. Se oli etuliepeitä vaille valmis, mutta liian iso koko on liian iso. Niinpä palasin kotiin iloisen likan ja kolmen lankakerän kanssa. Ufojen arvoitukset ratkeavat yksi kerrallaan, mikä tuntuu todella hyältä.

65223-img_20120823_180325Langat telkien takana odottamassa rakastavaa kotia.

Kävimme Amigoni kanssa muutaman päivän Vantaalla ja Lankamaailma kutsui sekä minut että Amigon Äidin peremmälle. Olin uskomaton rautahermo ja ostin vain matonkuteita! Ei sillä, korissa kyllä matkusti puolisen tuntia myös harmaanpetroolia Jadea eli villa-alpakkaa takkiin (2,50e kerä, houkutus) ja pari nätin väristä kerää muuten vaan, mutta päätin tunnustaa tosiasiat eli sen, että kotona on jo lankaa pariin takkiin ja että jos ne eivät riitä, saan ostettua tarvikkeita myöhemminkin. Oli helpompi jättää langat liikkeeseen, kun ajattelin, että se 30e on muutama tunti töitä muutenkin pienissä tuloissa ja kun langat eivät kuitenkaan pääse heti käyttöön, ostaisin ikään kuin vapaa-aikaani, jonka sitten laittaisin kaappiin happanemaan. Heti tuntui paremmalta ajatukselta ostaa vain niitä tarvikkeita, joita tarvitsen nyt. 🙂

Nyt kutkuttaa mattojen ja korien virkaaminen – kuinka jänniä ovat ja nopeasti valmistuvia! Miksemme aiemmin ole ryhtyneet tekemisiin keskenämme! Olikohan se siitä, kun joskus tein maton liian suurella koukulla ja harvalla pitsillä ja tekele luiraili lattialla ja oli ihan rupu? Joo, oli se siitä.

Varmistaakseni bloggaamisen helppouden ja helpottaakseni tavoitettani kirjoittaa työharjoitteluraporttini tällä viikolla, jätin läppärin laturin Vantaalle. Luvassa lienee siis hieman vähemmän puhetta tällä viikolla, sillä tabletilla on kehno kirjoittaa pidempiä pätkiä. Tällä kertaa Amigo auttoi.

Taisin muuten löytää tänään The Liikuntamuodon, kun kävin ensimmäistä kertaa sitten lapsuuden itsekin tanhuamassa Haipakan harjoituksissa. Miten kivaa voi olla ja hikistä! En osannut yhtään, mutta hauskaa se oli silti ja porukka on ykkönen! Tulkaa ihmeessä kokeilemaan, tanhu ei pure eikä mekään. 🙂

df349-varjostrippitanhuKuva

Advertisements

6 kommenttia artikkeliin ”Asioista astiastoihin.

  1. No todellakin. Ja tietty haluan Synskillekin opettaa oman esimerkin kautta, ettei kaikkea tarvitse omistaa. 🙂 Tuo ”kuinka monta tuntia vapaa-aikaa tämä maksaa” -keino on kyllä todella hyvä kombo haluostoslistojen pitämisen kanssa. 🙂

    Tykkää

  2. Jep, järjellä ko aattelee, ni ei sitä lankaa tarttis ko aina niihin välittömässä tulevaisuudessa tehtäviin prokkiksiin. Kiva, et on löytyny ihana harrasteryhmä 🙂

    Tykkää

  3. Paluuviite: Matto. - Neuloo ja purkautuu

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s