Virkkuita.

Kylpyhuone on kaivannut mattoa siitä asti, kun muutimme uuteen asuntoon joululomalla. Etsin inspiraatiota ja törmäilin siellä täällä Juhannusruusu-mallilla tehtyihin pyörylöihin. Malli alkoi viehättää minuakin kovasti ja lupaavaa oli myös se, ettei se ole pelkkä kiinteillä silmukoilla virkattu ympyrä, jollaiset eivät ikinä onnistu minulta. Projekti hilloutui pari päivää ajatuksen asteella, kunnes eilen keksin suikaloida vanhan lakanan kuteeksi.

Jo jonkun aikaa on tehnyt mieli jonkinlaisia koreja myös, muttei niille ole oikein ollut paikkaa kylpyhuoneessa. Bongasin leppeästä Sort of pink -blogista nämä näpsät ripustettavat korit, jotka tuntuivat heti hyvältä idealta meidänkin kylppäriin. Jemmasta löytyi kivasti sopivanoloinen määrä kahta eri vihreää, jotka mätsäävät ihan nätisti.

c575b-1-_dsc2582-001

Vanhus, virkkuulangat ja taustalla vauvalakana.  Äidin 70-luvun alussa pistelemän koruommelkuvion leikkasin parempaan talteen.

0ce3e-1-_dsc2586

Onko siinä pari kiloa varhaiskaalia vai puoli kiloa kudetta?

Hiutunut lakana ei painanutkaan edes puolta kiloa, joten sen riittävyys askarruttaa. Onneksi Jälkeläisen vauva-ajan muotoonommeltu lakana on sävyltään melko vastaavaa, joskin sekin painaa vain 200g. ..Hmm. Osaisiko joku paremmin virkkaukset tunteva kertoa, onko minkäänlaisia mahdollisuuksia saada näistä mattoa? Kerän halkaisija on alle 20 cm ja suikaloimatta on vielä se pieni lakana. Kylläpähän tästä suuren korin saa tehtyä, jos ei mattoa! 🙂

Advertisements

2 kommenttia artikkeliin ”Virkkuita.

  1. Vitsi, roikkuvat korit olisi loistava idea meidänkin vessaan! Meidän vessa on tosi pieni, mutta siellä on edellisten asukkaiden jäljiltä koukkuja, joita ei kaikkia tällä hetkellä hyödynnetä mitenkään. Kiitos ideasta. Katsotaan, milloin senk(kin) toteuttaa.

    Tykkää

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s