Kirkkopuiston purkukinkerit.

Pappatakki on melkein tapettu!

649bb-1-_dsc2273

Piti purkaa pitkät pätkät kerrallaan! Huomatkaa myös, kuinka Suomen muodikkaimman musiikkiblogin pitäjästä kehkeytyi yllättävän hyvä kerijä! Kiinnittäkää katseenne rannetekniikkaan ja rentoon jalkatyöskenteelyyn! (Jostain syystä mies ei ole koskaan pitänyt sanasta ”keriä”, sillä se kuulostaa mielestään hoonosoomi-versiolta sanasta ”kieriä.” Hän halusi käyttää kerimisestä sanaa ”pyörittää” ja se hänelle suotakoon.)

38559-1-_dsc2277

Keskittyä pittää. Tässä vaiheessa on purettu vasta puoli tuntia. Paikalle heilahtanut kaveri (joka halusi esiintyä nimellä Pedro Cucaracha) oli sitä mieltä, että on ehdottomasti Transformers-lankaa tämä, kun muuttaa muotoaan. Tummanharmaa alpakka on Optimus Prime ja vaaleampi Hjertegarnin Lima Megatron. Hyväksyn.

d5b70-1-_dsc2278

Kirkko ehti muuttaa väriään ennen puistosta poistumista.

Advertisements

9 kommenttia artikkeliin ”Kirkkopuiston purkukinkerit.

  1. Transformes-lanka! o/ Väitän Pedron sanoneen päinvastoin lankojen väreistä ja alter egoista. Megatron ny kummiski on tosi ilkee ja näin varmasti tumman puhuvampi. Mutta onpi niin himmee mies se Pedro etten tiedä mitä tarkoitti.

    Tykkää

  2. Paluuviite: GUACAMOLEA. | Neuloo ja purkautuu

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s