Tulipa siitä punainen!

Piipahdin Pikkulinnassa keväänkorvalla ja iskin okulaarini täydellisen väriseen lankaan. Vaikken varsinaisesti uutta lankaa tarvinnutkaan, todellakaan, ei tämän ohi voinut kävellä. Tuota täydellistä punaista, syklaamia, täyttä keltaista ja niiden harmoniaa! Kymppi meni, kerä tuli. Langassa on vahvistuksena neljännes polyamidia ja lankaan on kehrätty ympärille myös musta ompelulangan näköinen rihma. Tämä tekee pinnasta mukavan elävän ja halusin heti käyttää ostamani langan huiviin ja valita yksinkertaisen mallin, jossa pinta ja väri pääsevät oikeuksiinsa.
 850f5-holden_shawlette_1
Keräsin innostusta pitsisukkiin keväästä lähtien ja tässä onkin sama idea pitsissä kuin Tiina-sukissa, joista kirjoitin aiemmin. Simppeliä ja nättiä. Tätä mallia voin suositella pitsihuiveihin tutustuvillekin.
2cb51-holden_shawlette_2
Holden Shawlette by Mindy Wilkes (Ravelry-linkki)
Lanka: Schachenmayr nomotta Regia Hand-dye Effect (väri 06550)
Puikot: 4.5 mm
Menekki: 1 kerä / 400 m
Advertisements

3 kommenttia artikkeliin ”Tulipa siitä punainen!

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s