Ei värillä väliä. Kuha on punanen.

Krhm.

56a9b-mekkoa

 Todisteena kupillinen ompelusta syntynyttä sylttyä (ja taustalla itse asia.)

Ystäväni menee naimisiin parin viikon päästä. Enkä minä tunnista itseäni enää lainkaan. En tiedä, mitä minulle on tapahtunut. Se, mihin on ennen voinut luottaa, ei toteutunutkaan. En ole juhlia edeltävänä yönä aamun pikkutunneilla tursimassa viimeisiä saumoja juhla-asustani kasaan.

H-hetkeen on kaksi viikkoa ja mekko on melkein valmis. Missä viime tippa? Kuinka se valmistui näin nopeasti? Eikö veri olekaan vettä sakeampaa – enkö nyt sukujuhlissa kuulu joukkoon, kun muut hykertävät tarinoita täpäryydestä ja toteavat, että ”ilman viime tippaa olisi jäänyt tämäkin homma tekemättä.” En tiedä. Mutta tiedän, että enää puuttuu helmasauma ja kädenteiden kääntäminen vuorilla ja mekkoni on valmis. Ja että mekko on hyvin punainen.

Muokata piti: HAHA! Ehkä sittenkin pääsen nauttimaan viime tipasta, jos neulon mekkoon sopivan hartia-asian!

EDIT: huomasin näin n. vuoden jälkeen, että valmis mekko näkyy ovelasti vaatekaapissa toisessa postauksessa!

Advertisements

Yksi kommentti artikkeliin ”Ei värillä väliä. Kuha on punanen.

  1. Aina pääsee nauttimaan viime tipasta, on kyllä ihmeiden ihme, jos ei edes muutamaa käsin pistoa, hakasen ompelua, helman kääntöä tai muuta pikkujuttua jää edeltävään yöhön. x)Ihanaa, että minä en ole ainoa viimetippailija. Toivottavasti saat puvun ajoissa valmiiksi ja näytät, että viimetippailijoidenkin on mahdollista muuttua 😀

    Tykkää

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s