Pur vai eikö pur?

Vähän on pitänyt nyt kyllä olla kahden vaiheilla tässä. En mitenkään osaa päättää, puranko Ukkitakin (Ravelry-linkki) tähänastisen olemuksen vai en. Olen neulonut miehustan kainaloihin saakka yhtenä kappaleena ja ensimmäistä hihaa kohta kainaloon saakka. Miehustan vaikutelma saa arvosanan ”ihan ok”, mutta, kuten AINA, hihoista tulee törkeät lörköt, vaikka olen tehnyt ohjetta vähemmän lisäyksiä eivätkä käsivarteni todellakaan ole ne luikuimmat! Ei nyt toisaalta ole niin iso vaiva purkaa pariakymmenta senttiä sileää ja se nyt ei juuri kirpaise, mutta epätietoisuus tappaa. Jos puran ja teen hihoista sopivanlevyiset, miten kavennusten käy. Ajattelin yrittää soveltaa ohjeen raglaniksi, koska ladonovet näyttävät hennoilta kuin korret, mikäli näihin hartioihin lisää vielä putoavat olkasaumat. Loppuvatko hihan silmukat tyystin kesken, jos yritän.

En jaksaisi nähdä liikaa ylimääräistä vaivaa ja tussaroida, koska uusia ideoita toteuttamaan mieli ja silleen. Sitä paitsi lankayhdistelmästäni Hjertegarn Lima + Drops Alpaca voisi tehdä kivasti vaikka vuosia kuolatun Vihervaaran tai käyttää langat erikseen toisiin projekteihin, joita niitäkin on suunnitteilla. Materiaaleista tykkään kovasti jokatapaus. Ansaitsevatko ne jonkun palmikkoneuleen. Ja miksi yritän kierrättää näitä lankoja, kun yritän muutenkin neuloa jemmaa pienemmäksi. Äh.
4038f-pappatakki_vaiheessa_medium
Mm. helman joustinta.
Muokaten: Yön sateisina tunteina tuli mieleen vaihtoehto ”entäs sitten.” Jos näyttää kavennuksissa loppuvan silmukat, niin enkö voi vain jatkaa kaventaen ainoastaan etu- ja takakappaleilla. Unelmissani lopputulos on tyylikäs satulahiha, mutta todellinen tuotos saattaa olla hersyvän hauska turake. Nyt tekee jo mieli päästä kotiin ja kokeilemaan!
Advertisements

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s