Sulkia hattuun.

Koulu loppui jokin aika sitten ja tuparisynttärit on juhlittu, jopa töistäkin huilattu muutama päivä. On vihdoinkin ollut paljon aikaa keskittyä keskittymiseen eikä ole jatkuvasti tarvinnut olla jossain muualla. Nyt tuntuu, että alkaa vähän palautumaan syksyn ja talven paineista. Otin siis armoitetun lankakerän ja puikot parvekkeelle matkaan, ja aloitin neulomaan. Jotakin vain, pitkästä aikaa.

Loin 96 silmukkaa ja aloitin joustimen ajatuksenani saada itselleni valkea peruspipo viileästä langasta. Joustimen puolivälissä huomasin kuitenkin suunnitelleeni vahingossa pitsineuleen, jota piti päästä heti kokeilemaan. Piposta tuli aika vänkä ja se oli nopsa tehdä! Kirjoitin ohjeen äsken ja sijoitin sen Ammoniumkloridin kaveriksi oikeaan ylänurkkaan. Tämä on Sulka hattuun -hattu, siksi koska siinä on vähän niin kuin sulkia. Hatussa. Toinen sovellus mallista on vasta puikoilla, joten siitä ei ole vielä kuvia, mutta hattu valmistunee pian ja kuvaa tulee! Jos innostutte kokeilemaan ohjetta, olisi kiva nähdä valmiita töitä ja tietenkin kuulla, jos ja kun ohjeessa on jotain hämminkiä. 🙂

17762-1-_dsc2331

 Ajatus lähti siitä, että arvostin kesäkelejä ja mietin Tytön vauva-aikoja ja jotenkin nämä yhdistyivät niin, että ajattelin villaisia Norwegian Sweet Baby Capejä ja niiden kavennuksia. Malli on varmasti samantyylinen kuin jo olemassaolevat chevron-kuviot, mutta kirjoitin silti oman versioni ylös – jos en muuten niin ainakin muistilapuksi itselleni. Lanka on Hjertegarnin Blend Bamboota.

PS. Luvatut / uhatut tuparireseptit ovat tulossa! Tietenkään en tajunnut ottaa kuvia herkuista juhlissa, mutta kaikki oli hyvää ja suosittelen. Yritän kuitenkin rääppiä jotakin materiaalia tännekin.
Advertisements

6 kommenttia artikkeliin ”Sulkia hattuun.

  1. Nuo neuleohjeet eivät aukea ainakaan meikäläisen koneella enää ollenkaan – ammoniumkloridi on ainakin joskus toiminut. Onkohan vika selaimessa (Chrome) vai jossain muualla?Tuo on kyllä aika hiano tuo pipo, täytynee kokeilla, jahka ehtii. :)Jään odottelemaan luvattuja reseptejä. :P~

    Tykkää

  2. En kyllä muista, että tukkas aivan noin punertava livenä olisi, ehkäpä valotus on tehnyt hieman tepposia?Tuo raitapipokin on ihana. Aivan täydelliset värit 🙂

    Tykkää

  3. Nautin tuosta piposta kyllä. Tukan pohjaväri on muuten nyt värinpoiston jälkeen ihana kirrrkas kusenkeltainen, mutta värjäyksen (tummanvaalea) jälkeen pääsin viimeinkin vaaleanruskeaan, joka EI ole enää oranssi! 🙂

    Tykkää

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s