Miniläpsyn hiha.

Taannoin hihkuin omista ohjeista. Tämä ei nyt sittenkään ole varsinainen ohje ehkä niinkään, vaan ajatus, joka ratkaisee jämälankaongelmaa n. 111g ja pelastaa miniläppärin kolhuilta. Mukavaa on myös se, ettei läppäri kurnuta lankojen kutittavuudesta tahi karkeudesta. Aion tehdä minun ihanaväreistä kyllä tuolle omallekin läpsylle suojuksen. Tämä on N:lle.

90585-hiha1-600x372

Homma menee kaikessa yksinkertaisuudessaan niin, että otetaan n. kolme (3) keskivahvaa villalankaa yhtä aikaa käsittelyyn, jotta saadaan napakka neule. Luodaan 40 silmukkaa 5 mm 40 cm pyöröille ja aletaan posottaa 1 o 1 n -joustinta ja raidoitetaan mielivaltaisesti, kunnes tuppilo on n. 6 cm läppäriä pidempi. Toinen pää yhdistetään näpsästi kolmen puikon päättelyllä ja voila! Sinne sujahtaa.

Advertisements

3 kommenttia artikkeliin ”Miniläpsyn hiha.

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s