Imurin korjaamisesta.

Minua harmittaa yleisesti suuresti se, kuinka paljon asioiden korjaaminen maksaa uuden hankkimiseen nähden. Kanssaeläjät ovatkin hyvin perillä imuriepisodistani ja käydystä henkisestä taistelustani. Tarina sai kuitenkin onnellisen päätöksen jokunen aika sitten.

Metalliputken yläosan muovinen liitin murtui äärimmäisissä olosuhteissa eikä tilannetta korjannut jeesustepe edes nippusiteeseen yhdistettynä. Kaikkia kotikonsteja kokeiltiin ja aina vaan todettiin, että ”Ei tätä saa. Menipähän tuo viimeks, ni nyt ei millään.” (Tässä vähän tunnelmia.) Vihasin imurointia. Välttelin. Vitutti, kun liitos ei pitänyt. Ja sitten. Parin vuoden tuskailun jälkeen älysin tilata uuden putken Siemens-Homen huoltopalvelun sivuilta. Päätin myös uusia suodattimet samalla, remonttipöly kun oli punkeutunut entisiin. Ja nyt minulla on kuin uusi imuri!

Kuinka hyvä mieli minulle tuleekaan siitä, etten heilahtanut Kikanttiin ja ostanut äkäpäissäni uutta myllyä. Sata euroa meni, mutta sillä rahalla en olisi saanut parempaa uutta laitetta. Kannatti.

imuri1

Advertisements

2 kommenttia artikkeliin ”Imurin korjaamisesta.

Kerro, niin mekin tiedetään!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s